Sedef Avcı, Engin Hepileri, Emir Benderlioğlu, Başak Daşman, Ceren Şekerci Benderlioğlu ve Nisa Melis Telli'nin başrolleri oynadığı, Bora Onur'un yönettiği 'ÇİÇEK' adlı dizinin ilk bölümünde konuk oyuncu olarak yer alan başarılı oyuncu Murat Serezli çok kilit bir rolde yer alıyor.  Dizinin ana hikayesinin oluşmasında en önemli karakterlerden biri olan, başarılı bir kadın doğum uzmanına hayat veren sanaçtı, son derece mutlu ve aşk dolu bir evlilik yaşamasına rağmen bir türlü çocuk sahibi olamayan bir doktoru oynuyor...

Bir yılbaşı gecesi hamile, meçhul bir kadının hastanesine gelişiyle onun da hayatının akışı bir anda değişiyor. Genellikle komedi türü işlerde ve sunuculukta çok başarılı performanslarını izlediğimiz Murat Serezli geçen yıl yine konuk oyuncu olarak TRT'de yayınlanan "Böyle Bitmesin" dizisinde dram ağırlıklı bir hikayede rol almış ve ortaya koyduğu müthiş oyunculukla bu türde de çok başarılı olabileceğini göstermişti. Etkileyici performansıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu sosyal medya üzerinden tebrik yağmuruna tutulmuş, oynadığı bölüm dizinin en yüksek raiting aldığı bölümlerden biri olmuştu.

Yapımcılığını Akademi Prodüksiyon'un yaptığı, senaryosunu Onur Uğraş'ın kaleme aldığı, Bora Onur'un yönettiği 'Çiçek' adlı dizide 'Çiçek'i minik oyuncu Nisa Melis Telli canlandırıyor.

İşte 'Çiçek'in hikayesi...
ÇİÇEK (Nisa Melis Telli), doğduğu gün öz annesi İlknur'dan (Sedef Avcı), öz babası Rıfat'ın (Emir Benderlioğlu) zorlamaları sonucu ayrılmak zorunda kalmıştır. Hiçbir şeyden habersiz geçen seneler Çiçek'e yeni bir aile kazandırsa da, bir yılbaşında geçirdikleri trafik kasıyla Çiçek'in hayatı bir kez daha değişecektir.  Yılbaşı ikramiyesini kazandığını öğrendiği ilk dakikalarda, yaşanan kaza sonucu yeni ailesini de kaybeden Çiçek'in hayatı bu kazadan sonra nasıl şekillenecek? Onu Şahin (Engin Hepileri) ve Sedef  mi (Başak Daşman), yoksa İlknur ve Rıfat mı büyütecek? 'Çiçek'in dramı çok yakında Show TV ekranlarında.


Editör: TE Bilisim