Çekimleri son hız devam eden Nolur Ayrılalım’ın setini Pokemon oyunu karıştırdı!

Set ortamı hayli eğlenceli geçen dizinin evde kalmış kız karakteri Saadet canlandıran  Duygu Karaca, Azize’nin Halim’e istendiği sahnenin ortasına dalarak yönetmeni çileden çıkarttı.
 
Sette Pokemon kovalayan Duygu Karaca, yönetmenin sahneden kovmasına rağmen hala yakalamaya devam edince sette kahkahalar ve alkışlar koptu. Dizide Azize’nin en yakın arkadaşı Saadet’i oynayan Duygu “ben evde kalmışken en yakın arkadaşıma bu kadar kısmet çıkmasını izleyemezdim. Ben de isteme sahnesini sabote etmeye karar verdim.” Dedi.
 
Genç ekibi ve genç oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin keyifli setinden ve kamera arkasından ilerleyen zamanlarda da komik görüntüler geleceğe benziyor.
 
N’olur Ayrılalım Farklı Konusuyla FOX’TA 

Yönetmenliğini Yusuf Ömer Sınav’ın üstlendiği dizi, yaz aylarının merakla beklenen işlerinden biri olarak görülüyor. Başrollerinde Gürgen Öz, Nilay Duru, Aras Aydın, Nilperi Şahinkaya gibi genç ve sevilen oyuncuların olduğu N’olur Ayrılalım farklı konusuyla da dikkat çekiyor. Birlikte olup ayrıldığı her kızın, hayatının aşkıyla evlendiğine inanılan bir Modern Telli Baba (Aras Aydın) ve onu televizyon şovuna dönüştürmeye çalışan Turgay’ın(Gürgen Öz) eğlenceli hikâyesinin anlatıldığı dizide, Nilay Duru’nun canlandırdığı Azize karakteri ise iki erkek arasında hayatının aşkını bulmaya çalışıyor. Özellikle Modern Telli Baba karakteriyle izleyeceğimiz Aras Aydın, genç kızların yeni gözdesi olacağa benziyor. Televizyonun dahi çocuğu karakteriyle karşımıza çıkan Gürgen Öz ise usta oyunculuğu ile diziye damgasını vuruyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Osman Karakoç, Duygu Karaca, Hüseyin Gülhuy, Hüseyin Soysalan, Hilal Uysun, Bahtiyar Engin, Meriç Başaran, Hakan Eke, Ayşe Selen ve Tarık Şerbetçioğlu gibi değerli oyuncular bulunuyor.

Eğlenceli romantik komedi  “N’olur Ayrılalım”, izleyici ile FOX’ta buluşuyor. 
Editör: TE Bilisim