Okan Bayülgen:'Sizi de çok öpüştürdüler be bacım!'

Dün akşam TV8 de Cengiz Semercioğlu'na konuk olan Okan Bayülgen ve Hazal Kaya arasında ilginç diyaloglar geçti. Hazal Kaya'nın Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy ile öpüşme sahnelerinin de defalarca yayınlandığı sohbet esnasında Bayülgen, Hazal Kaya'ya; "Bunlar reyting alan sahneler." diyerek takıldıktan sonra; "Diziler çok mu ahlâklı sürekli öpüştürüyorlar." dedi.


Bayülgen; yıllarca oyunculuk yaptığını ima ederek; "O kadar filmde öpüştüm, hiç böyle öpüşmedim. Sizi de çok öpüştürdüler be bacım. Ben de o kadar çok ahlâklı bir şey yapmıyorum ama bunların yerleştirdiği ahlaksızlık az buz birşey değil." dedi.

Çağatay Ulusoy ile boy farkınında konuşulduğu gecede, boy farkına rağmen Ulusoy'un dik duruşuyla ilgili olarakta Hazal Kaya "Bel fıtığı var" diyerek espri yaptı. Cengiz Semercioğlu'nun Kıvanç Tatltıuğ ile mi Çağatay Ulusoy ile mi öpüşmek daha kolay diye sorması üzerine güzel oyuncu "Hepsi çok zor. 50 kişinin arasında kolay değil.." dedi.

Okan Bayülgen dizilerde ki öpüşme sahnelerini eleştirdi.

Kıvanç Tatlıtuğ ile görüşmeye devam edip etmediklerinin sorulması üzerine, Hazal Kaya; ikisinin de çok yoğun olduğunu o yüzden görüşemediklerini belirttikten sonra; Selçuk Yöntem ve Nebahat Çehre ile görüştüklerini ifade etti. Olcay Ünal SERT

Editör: TE Bilisim