“10 Amazon Yüksek Doz’ adlı kitaptan ekranlara uyarlanan projede 10 yürekli kadının kanserle mücadelesi konu edilecek.

Sosyal projelere duyarlılığıyla da bilinen güzel oyuncu Semra Güzel  ulusal bir kanalda yayınlanacak “10 Amazon Yüksek Doz Yaşam” adlı belgesel dizinin sunuculuğunu yapacak. Her bölümde farklı bir hikayenin konu edileceği programın bir bölümünde oyunculuk yeteneğini de gözler önüne serecek olan Semra Güzel, “Meme kanserini yenmiş 10 kadının kanserle savaşını ve bu savaştan galip ayrılışını konu alacak” dedi. 

Yapımcılığını 1071 Yapım’ın yaptığı, yönetmenliğini Serhat Sarıyıldız’ın üstleneceği belgesel dizi ile ilgili olarak Semra Güzel; “Kanseri yenen hastalara kalıcı makyaj yaparak onlara moral vermeyi seviyorum. Her insan birgün bu hastalığa yakalanabilir. Önemli olan nasıl savaşılacağını bilmek” dedi.
 
10 AMAZON SAVAŞÇI  KADIN ASLINDA KİM?
Semra Güzel; ''Kimisi öğretmen, kimimisi yazar, kimimisi memur, kimimisi ev hanımı... Aslında hayatın kendisi. belgesel dizisi ile amacımız, Türkiye’de kadınlarımızı bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak… Toplumumuz ve kadınlarımız bu yolda yalnız değil, Tek çareleri inanç ve moral… '' dedi.
 
Güzel oyuncu ayrıca; ''Kanserden kimse korkmasın. Önemli olan erken teşhis'' diyerek farkındalık yaratmayı hedeflediklerini söyledi.
 
Editör: TE Bilisim