Taner Ertürkler: “Aşkı için her şeyi göze alan, sevdiğini kaybetmemek için her türlü kötülüğü yapan bir kocayı oynuyorum”


Yakışıklı oyuncu Taner Ertürkler ‘Unutma Beni’ dizisinin yeni bölümlerinin çekimlerine Ankara’da başladı. Set ekibiyle birlikte kamera arkasına geçip fotoğraf çektiren başarılı oyuncu, 7 sezondur devam eden dizide ikinci sezonu olduğunu belirterek, “Bu sezon sürpriz kırılma noktaları olacak. Ana hikayede ki evlilik çatırdıyor, boşanma aşamasına gelindiğinde iyi bir karakterin (Dr. Türker) nasıl kötü bir karaktere dönüştüğünü görecek izleyiciler. Geçen sezon Türker (Taner Ertürkler) ve İlkay (Didem Aygün) çok iyi anlaşıyorlardı. Bu sezon Türker eşi ile araları açılınca kaybetmemek için bin bir çeşit entrika ve kumpas içerisine girecek.  Seyirci geçen sezon beni iyi bir adam olarak görüyordu, bu sezon bir hayli şaşıracak. Aşkı için her şeyi göze alan, sevdiğini kaybetmemek için her türlü kötülüğü yapan bir kocayı oynuyorum.” diyor.

Taner Ertürkler rol arkadaşı Didem Aygün ile sette görülüyor

15 yıldır dizi sektöründe olan Taner Ertürkler “Halk beni 7 Numara ile sevdi” diyor!

Bugüne kadar 'Unutma Beni', Umutsuz Ev Kadınları, Bizim Okul, Ezo Gelin, Eve Düşen Yıldırım, Hayat Bağları, Tatlı Kaçıklar, Gurbetçiler, 7 Numara gibi çok sayıda dizide oynayan Taner Ertürkler, sizin için en özeli hangisi sorusuna, “TRT de oynadığım ‘7 Numara’ çok beğenilmişti, komedi filminde oynamam fizik olarak beni iyice tanıttı, o güne kadar ben hep iş adamı, doktor, avukat gibi rolleri oynamıştım. Orada saf aşık, şaşkın bir karakteri oynadım. 92 bölüm çektik, halk beni o karakterle çok sevdi. Orada ki sempatikliğimi hâlâ kullanıyorum.” diyor. 


Yakışıklı oyuncu Taner Ertürkler set ekibiyle objektiflere poz verdi.

Taner Ertürkler kamera arkasına geçti

Taner Ertürkler

Editör: TE Bilisim