Trt’de yayınlandığı günden bu güne bir fenomen haline gelen “Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam”ın Kasım’ı Tolga Karel karanlık tarafı daha çekici ve seksi bulduğunu söylüyor.

Osmanlı Dönemini’nde Patrona Halil İsyanını konu alan dizide gizli hafiye başı Kasım’a can veren Tolga Karel ekranda canlandırdığı tüm karakterler için “Kötülüğün içinde iyilik barındıran ve kendi sınırları olan adamlar” tanımını kullanıyor.
Karel “Gerçekte çok iyi, kırılgan ve naif bir karakterim var, sanırım bu nedenle ekranda korkutarak kendimi daha korunaklı hissediyorum. Ayrıca herkesin üstüme yapışır kaygısıyla cesaret edemediği kötü adam rolleri bana daha çekici ve seksi geliyor” diyor.
Türkan Şoray, Cemal Hünal, Aslı Tandoğan, Fırat Tanış, Hazım Körmükçü, Kerem Atabeyoğlu gibi dev isimlerin yer aldığı “Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam”ın yönetmeni Altan Dönmez ise “Asi, karanlık, savaşçı ve hırslı hafiye başı Kasım’ın hırsını, gizli karanlık yanını, dönem içindeki güçlü ve isyankar yanını sadece gözleriyle bile yansıtmayı başaran Tolga’nın tarzındaki en iyilerden biri olduğunu düşünüyorum” diyerek oyuncusunun başarısının altını çiziyor.
Editör: TE Bilisim