CEM YILMAZ'LA YIRTTIK!
'Amaçladığınız yerde misiniz, yırttınız mı?' sorusuna; Murat Cemcir; "Televizyon öyle birşey ki sizi alır, acayip popüler yapar, herkes sizi merak ediyor gibi davranılır, 4-5 yıl sürer, Batı da 7 yıldır bu, İngiltere'de 8 yıl, Türkiye'de 6'nıcı yılda bitersiniz. Cem Yılmaz bizim ilk filmimizi yapan kişi yapımcısıdır. Bir film yapıyorsunuz, eğer yırtmaksa olay orada biz yırttık zaten. Ama bizim yırtmak gibi bir derdimiz yok. Yırttıktan sonra, artık yırtılmış ya o, biz sadece yakalamaya çalışıyoruz. Derdimiz hikaye anlatmak." dedi.

ÇALGI ÇENGİ 2 gelecek...
'Çalgı Çengi 2'nin olacağını söyleyen Murat Cemcir; "Ahmet Kural talihsiz bir kaza geçirdikten sonra erteledik, sonra dizi başladı. Seyirci olarak söylüyorum, ben bir dizi olduğunda onun çok iyi olmasını isterim. Diziyi yaparken, film yapalım kafasında değiliz. Dolayısıyla dizi bitmeden sinema filmine başlayamayız." dedi.

SİNEMA PATRONLARI ÜZERİMİZDEN SİLİNDİRLE GEÇTİ...
Cem Yılmaz ile yeni proje var mı sorusuna Murat Cemcir; "Cem Yılmaz ile yeni projeleri olmadığını belirttikten sonra, "2'inci filmi (Çalgı Çengi 2) biz yapmak istedik. Projeyi yapan aslında Selçuk Aydemir ama no-name olduğunuz zaman, sinemada sinema patronları sizin üzerinizden silindirle geçiyorlar... Bizim üzerimizden geçtiler, biz o yüzden şiştik.. Bunun acısını çıkarıyoruz. Sonrasında Cem Yılmaz, filmin borçlarını ödeyerek satın aldı ve o şekilde çıkardık. Filmi çok beğendiği için 'ben nasıl destek olurum size dedi, biz de böyle birşey yapabilirsen seviniriz, filmin borçlarını kapatık beyaz perdeye çıkarırsan seviniriz dedik. 70 kopya filmi beyazperdeye çıkardı. Bizde ikincisinde Cem Yılmaz ile çıkarsak, 'Bizi Cem Yılmaz var etti gibi durumlar olacağı için basında, hiç çıkmayalım dedik. Kendisini severiz sayarız." dedi.

ÜÇ BEDEN BİR RUHUZ!
"Her grubun yaratıcı beyini vardır, sizde ki kim? Ve nasıl iş bölümü yapıyorsunuz sorusuna; Sadi Celal Cengiz "Biz daha kuş beyinliyiz. O kuşun beynini sırayla paylaşıyoruz." diyerek esprili yanıt verdikten sonra, Ahmet Kural; "Biz üç beden de bir ruhuz" diyerek durumu özetledi.

BİRAZ YUSUF YUSUF DURUMU OLDU!
Kenan Erçetingöz'ün kızıyla evlendiniz, birlikteliğiniz nasıl başladı sorusuna; Ahmet Kural; "İlişkimiz başladı, şu anda çok güzel olması gerektiği gibi gidiyor. Benim için önemli ama buradakiler için çok önemli birşey değil." dedi. Erçetingöz'ün kızı olduğu için "Biraz yusuf yusuf durumu oldu" diyen Kural, "Magazinle bir yere gelmek istesek bir yerini açarsın daha kolay şöhret olursun. Şöhretle işimiz olmaz ağa!" dedi. 

İŞLER GÜÇLER YAYINDAN KALKARSA BAŞKA PROJE HAZIR!
Murat Cemcir "Bizde herşey etikle yapılıyor. İlk Çalgı Çengi filmiyle sizlerle tanıştık. O kadar büyük hayaller kuruyormuşuz ki onları zaten tek başımıza yapamayacakmışız. O yüzden yanımda Ahmet ve Sadi var. Herşey planlayarak bugünlere geldik. A planı tutmazsa, mutlaka B ve C planımız vardır. Şans eseri olmuş değil. İşler Güçler yayından kalksa başka proje hazır." dedi.

ARAMIZDA KRİZ YOK!
Aranızda kriz yaşandı mı sorusuna Murat Cemcir; "Bizim aramızda kriz yok! O dışarıda yaşanıyor. Tek motivasyonumuz daha iyiyi nasıl yaparız. Biz bunu düşünüyoruz" diye yanıt verdi.

YALAN DÜNYA'DA ÇOK İYİ ARKADAŞLAR VAR, GÜLSE BİRSEL'İ SEVİYORUZ!
Yalan Dünya dizisi ile rekabet var mı sorusuna Cemcir;  "Yalan Dünya da çok iyi arkadaşlar oynuyor. Bir dizinin rakibi başka bir dizi olamaz. Bir hikayenin rakibi başka bir hikaye olamaz. İki ayrı hayat bir birinin rakibi olamaz. Bu basının olayı. Biz Gürse Birsel'i çok seviyoruz" dedi.

OYUNCU OLMASAYDIM MÜZİSYEN OLURDUM!
Hobi olarak klarnet çaldığını hatta çalmaya uğraştığını söyleyen Ahmet Kural; "oyuncu olmasaydım müzisyen olurdum. O konuda yeteneğimin olduğunu düşünüyorum. " dedi. Murat Cemcir, "oyuncu olmasaydım, yazar-çizer olurdum Kitap yazar, karikatürist çizerdim. Çünkü güldürmeyi çok seviyorum. Her işi yapardım, yapmadığım iş kalmadı" derken, Sadi Celal Cengiz ise; "Elektrikçi dükkanı açardım" dedi.  
Murat Cemcir bir soru üzerine; "Bizim şöyle bir iddiamız var yapılmayanı yapmak. Onları söyleyemem, o zaman yapılır!" dedi.

Editör: TE Bilisim