“Celepoğlu Ailesi'nden sevgilerle”

Bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Aramızda Kalsın ekibi, sezon için çok özel bir çekim gerçekleştirdi. Uğur Yücel, Gökçe Bahadır, Binnur Kaya, Caner Cindoruk ve Cengiz Bozkurt, yoğun çekim temposuna ara verip bir araya gelerek objektiflere poz verdi.


Uzun bir bekleyişin ardından, yeni sezonun ilk bölümüyle Aramızda Kalsın, bu akşam Star TV ekranında olacak. Yaz boyu izleyicisiyle buluşmayı özlemle bekleyen Celepoğlu ailesi, bu akşam evinize konuk olmaya hazırlanıyor.

“Sorular cevap buluyor”

Hayalini kurdukları İtalya seyahatine gidemeyen ve planları gibi kalpleri de alt üst olan Yadigar ve Civan, kavuşabilecek mi? Altındağ’ın yanı sıra aniden çıka gelen Halil, Yadigar ve Civan aşkını nasıl etkileyecek? Bahattin ve Hüsne, heyecanla bekledikleri bebeklerinin cinsiyetini öğrenebilecek mi?

Peki ya Elmas Hala, Kasım Bey’i mi yoksa aniden çıkıp gelen kaptanı mı seçecek? Siz de bu soruların cevabını merakla beklediyseniz, bu akşam Aramızda Kalsın izleyin… 

Başrollerini Uğur Yücel, Gökçe Bahadır, Binnur Kaya ve Caner Cindoruk'un paylaştığı “Aramızda Kalsın” dizisinin senaryosunu Selin Tunç yazıyor, Güzide Balcı yönetiyor. 

Aramızda Kalsın, 11 Eylül Perşembe akşamı 20.30’da Star TV’de…

Editör: TE Bilisim