'Ulan İstanbul'da heyecan dorukta!

İşe, aşk karıştıran ekipte sular bir türlü durulmamaktadır. Ferdi, Kandemir’in uyarısından sonra Derya’dan uzak durmaya çalışır. Bu duruma anlam veremeyen Derya ise sinirinden Ceyhun ile yakınlaşır. Hiçbir şeyden haberi olmayan Karlos, Yaren’i Malatyalı’ya ilgi duymakla suçlar. Yaren’in tavırlarındaki garipliği farkına varan Kandemir, kimsenin haberi olmadan el koyar. Gördüğü rüyanın etkisinde kalan Bahadır, Ceyhun’un odasındaki dinleme cihazını fena kafasına takar. Böceği bir an önce oradan almaları gerektiği konusunda evdeki herkesi sıkboğaz eder. Evde durumlar bu kadar karışıkken, birde ortaya Sahn-Li’nin ucuz diye dükkana aldığı balların sahte olduğu ortaya çıkar.

Fırat Tanış 'Ulan İstanbul' dizisine konuk oldu.
Tanış, Uğur Polat ile birlikte objektife poz verdi.

Eski bir dolandırıcı olan ve milyonlarca insanın hayatını tehlikeye atan İsfendiyar Kapusuz’a dersini vermek yine ekibe düşer. Kandemir ve Ferdi, sahte bal operasyonunu Malatyalı’dan kurtulmak için fırsat bilir. Meltem konusunda Kandemir ile konuşmaya çalışan Ceyhun, bir türlü aradığı fırsatı yakalayamaz. Meltem ise Kandemir ile irtibata geçer. Derya ile akşam dışarı çıkmak için sözleşen Ceyhun’u gece büyük bir sürpriz beklemektedir. Bahadır’ın rüyası ise ekibin kabusu olmak üzeredir. Büroda tadilat başlamıştır. Ceyhun’un odası da, boya- badana için boşaltılacaktır. Yakaladığı ipuçları ekip tarafından her seferinde ört bas edilen Ceyhun, bu kez hiç ummadığı bir durumla karşı karşıya kalır.

Ayta Sözeri,'Ulan İstanbul'da Umay rolüyle dikkatleri üzerine çekti.

Yapım : D Yapım

Yapımcı : E. Ayşe Durmaz

Yönetmen : Murat Onbul

Senaryo : Uğraş Güneş


Oyuncular  : Uğur Polat (Kandemir), Şebnem Bozoklu (Yaren), Salih Bademci (Ceyhun), Sevtap Özaltun (Derya), Erkan Kolçak Köstendil (Karlos), Kaan Yıldırım (Ferdi), Caner Özyurtlu (Bahadır), Alptekin Serdengeçti (Ali Rıza), Zeynep Kankonde (Şehriban), Beyti Engin (Hayati), Gökhan Niğdeli (Muhtar), Bahadır Hakim (Shan Li), Ayta Sözeri (Umay), Can Bartu Aslan (Gıyas) ve Zihni Göktay (Servet)


Uğur Polat, Fırat Tanış


Yayın Tarihi :11 Ağustos Pazartesi/2014 Yayın Saati :20.00


Editör: TE Bilisim