Oyun içinde oyun

Ali ve Cengiz isimli iki dolandırıcı, hayali inşaat şirketleriyle mahalleliyi yeni ve lüks daireler vaadi ile kandırır. Her şeyden habersiz mahalleli, binbir hevesle tapularını teslim ettikleri gibi, bir de üstüne imzaladıkları senetler yüzünden borçlandırılırlar. Kandemir ve çetesi, hem mahalleliyi kurtarmak hem de kendilerinin sahte kimliklerinin ortaya çıkmasını önlemek için yeni bir plan hazırlarlar.


Çete bu kez, oldukça varlıklı fakat bir o kadar da görgüsüz olan inşaat sektörünün devi Mahmut ve ailesi kılığına bürünerek, tapuları geri almaya çalışırlar.

Karlos ve Yaren, Ferdi-Derya ikilisinin arasındaki buzları eritmek için bir plan yapar. Ancak onların planı Ceyhun’un sürprizi ile çakışınca ortalık gene karışır. Bu duruma daha fazla seyirci kalmak istemeyen Ferdi, Ceyhun ile konuşmaya karar verir. Ancak bu konuşmanın sonunda Ceyhun bombayı patlatır!

 

Yapım                          : D Yapım

Yapımcı                        : E. Ayşe Durmaz

Uygulayıcı Yapımcı        : Ayşıl Tay

Yönetmen                     : Murat Onbul

Senaryo                  : Uğraş Güneş

Görüntü Yönetmeni       : Serdar Ünlütürk

Sanat Yönetmeni         : Murat Güney

Müzik                          : Atakan Ilgazdağ

Oyuncular                    : Uğur Polat (Kandemir), Şebnem Bozoklu (Yaren), Salih Bademci (Ceyhun), Sevtap Özaltun (Derya), Erkan Kolçak Köstendil (Karlos), Kaan Yıldırım (Ferdi), Caner Özyurtlu (Bahadır), Alptekin   Serdengeçti (Ali Rıza), Zeynep Kankonde (Şehriban), Beyti Engin (Hayati), Gökhan Niğdeli (Muhtar), Demet Gül (Maşuka), Bahadır Hakim (Shan Li), Ayta Sözeri (Umay), Can Bartu Aslan (Gıyas) ve Zihni Göktay (Servet)

 

Yayın Tarihi :25 Ağustos Pazartesi/2014
Yayın Saati  :20.00

Editör: TE Bilisim