Bensu Soral, Sezonun Vazgeçilmezi Sımsıcak Kabanlarla Ekranlarda

Koton’un marka yüzü Bensu Soral, beşinci reklam filminde kaban koleksiyonuyla ekranlara geliyor. Birbirinden keyifli reklam filmleriyle sezonun en kilit trendlerini paylaşan Soral, bu kez “Çeşit Çeşit Kumaş Kabanları Koton’a Sor Al!” diyor.


Bensu Soral, Koton 2019/20 Sonbahar-Kış sezonunun vazgeçilmezi kaban tasarımlarıyla ekranlara geliyor. Marka yüzü olduğu Koton için kamera karşısına geçen Soral, birbirinden göz alıcı renk ve desende kaban seçenekleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Çekimleri Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen reklam filminde sezonun kaban trendlerinin ipuçlarını veren Soral, “Bu kışın olayı, canlı renkli kabanı. Cepler büyük, yakalar da havalı.” diyor.

“Sezon arkadaşın bej kumaş kaban. Ekose desenle kışı, şık yapan. Çarpıcı etki, peluş dokuyla, petrol mavisi trendini kaçırma. Şimdi kabanda, Moda Koton’da!” sözlerine sahip, enerji yüklü reklam jingle ile Bensu Soral “Çeşit Çeşit Kumaş Kabanları Koton’a Sor Al!” mesajına vurgu yapıyor. Koton’un yeni sezon reklam filmi 20 Kasım itibarıyla ekranlarda yerini alıyor.

Bensu Soral, Atatürk Havalimanı'nda çekilen son reklâm filminin yıldızı oldu. 

Editör: TE Bilisim