Serap Tibuk kitap aldı

Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Besim Tibuk’un zarif eşi Serap Tibuk, Akmerkez’deydi. Serap Tibuk, katılacağı bir ev daveti öncesi Akmerkez’e gelerek, gideceği arkadaşına hediye aldı. Tibuk, kitabevine uğrayarak yeni çıkan birkaç kitabı da almayı ihmal etmedi.
 
Serap Tibuk arkadaşına hediye aldıktan sonra Remzi Kitabevi'inden kitap satın aldı.
Tansa Ekşioğlu küçük oğlu Sinan ile Akmerkez'i turladı

İstanbul cemiyet hayatının seçkin isimlerinden Tansa Ekşioğlu, küçük oğlu Sinan ile Akmerkez’deydi. Genç sanatçılara destek verdiği “SPOT” projesi ile her geçen gün oldukça yoğun bir şekilde çalışmaya devam ettiğini ve işten arta kalan zamanını da eşi ve çocuklarıyla geçirdiğini söyleyen Tansa Ekşioğlu, oğlu ile alışveriş turuna çıktı.

Akşam saatlerinde Akmerkez’e gelen Tansa Ekşioğlu,  eczaneden alışveriş yaptıktan sonra hayvanları çok seven oğlu Sinan ile petshop’dan  köpek ve kedileri için aksesuar ve mama aldı. Oğlu Sinan da çok sevdiği Shih Tzu cinsi bir köpeği kucağına alarak annesine alması konusunda ısrar etti. Tansa Ekşioğlu, uygun bir dille oğluna alamayacaklarını söylerken, Sinan da Akmerkez’den ayrılana kadar köpeği kucağından indirmedi.
 

Yasemin Kamhi giyim ve kozmetik mağazalarını gezdi

Cemiyet hayatının tanınmış işadamlarından Cefi Kamhi’nin eşi Yasemin Kamhi, Akmerkez’de görüntülendi. Öğlen saatlerinde gelen Yasemin Kamhi, giyim ve kozmetik mağazalarını gezdikten sonra Akmerkez’in alt katındaki çocuk mağazalarından torunları için alışveriş yaparak keyifli bir gün geçirdi.
Editör: TE Bilisim