Sözleri Ali Tekintüre'ye bestesi Gülden Karaböcek'e ait, stadlarda marş olan 'Sürünüyorum' şarkısı Tadım'ın yeni markası 'Fıstıxx'ın reklam filmine uyarlandı.

Reklâm filminde 'Sürünüyorum' dizeleri 'Yeniliyorum' olarak yer alıyor...

Tadım markası;  "Onlar her ortamda yenilmeye geliyorlar!.. Birbirinden çıtır ve kıtır tadimfistixx karakterlerinin başrolü paylaştıkları 'Yeniliyorum!' filmimiz  şamdi yayında!" notuyla reklâm filmini paylaştı.

Tadım’ın yer fıstığı kategorisinde çıkardığı 6 farklı lezzetten oluşan alt markası Fıstıxx’ın reklam filmi yayında! Girdiği her ortamda afiyetle yenilen Tadım Fıstıxx karakterlerinin eğlenceli anlarını izlediğimiz reklam filmi, Klasik karakterinin bir Türk sineması klişesi olan ‘’sana yenileceğim İstanbul’’ nidasıyla başlıyor. 

Fıstıxx, reklam filminin devamında genç, eğlenceli ve dinamik çeşitleriyle bilgisayar oyunu oynanan, piknik yapılan, film ve maç izlenen arkadaş ortamlarının bir numaralı eşlikçisi olarak karşımıza çıkıyor. Gençlerin her anına eşlik eden Fıstıxx, girdiği her ortamda yeniliyor ve her yenildiğinde Gülden Karaböcek’in dillere pelesenk olan şarkısı “Sürünüyorum”un “Yeniliyorum” versiyonunu Bülent Şakrak’ın yorumuyla dinliyoruz.

Editör: TE Bilisim