Almanya'daki Türklere telekomünikasyon hizmetleri sunan AY YILDIZ Gmbh'ın, 7. Kuruluş yıldönümünü kutladığı şu günlerde, "Sadece für Dich - Nur für Dich" reklam kampanyası, ilk etnik marka olarak Silver Effie 2012 ödülünü kazandı.

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında başlatılan, AY YILDIZ reklam kampanyasının içeriğinde; "Almanya'daki Türklerin, günümüzdeki yaşam tarzları ekrana yansıtılırken, her iki kültürün de en iyi özelliklerini kendilerine has bir tarzla birleştirmenin gururunu yaşadıkları" vurgulanıyor.


AY YILDIZ ve reklam ajansı Grey tarafından gerçekleştirilen kampanyada hedef kitle, kullandığı dil ve taşıdığı duyguları en iyi yansıtan resimlerle ekrana getiriliyor. Kampanyanın dilini hem Almanca, hem de Türkçe oluşturuyor.

"Hoşgeldin in unserer Welt - Willkommen in unserer Welt" sloganıyla yeni reklam kampanyasına start verildi!

Yeni start verilen, "Hoşgeldin in unserer Welt" kampanyası geçtiğimiz yıl büyük başarı elde eden "Sadece für Dich - Nur für Dich" kampanyasının bir anlamda devamını oluşturuyor. Kampanyanın en büyük özelliğini, bütün tekst ve söylemlerin birleşik Türkçe ve Almanca cümlelerden oluşturulması teşkil ediyor.

AY YILDIZ Marketing Müdürü Rahşan Ercan; "Bu konuşma stili, kampanyayı oluşturan satış noktalarındaki reklam malzemesinden, televizyon spotlarına kadar bütün öğelerde yer alıyor." diyerek şöyle devam ediyor; "Bu kampanya ile Almanya'da yaşayan Türklerin günümüzde, nasıl yaşadıklarını, nasıl düşündüklerini ve nasıl hissettiklerini, iki kültürü yaşam tarzlarına nasıl kattıklarını gözler önüne seriyoruz."

AY YILDIZ Genel Müdürü Dr. Stefan Kaas ise, "Almanya'da yaşayan yeni nesil, çok tabii olarak her iki kültürü de içlerinde bütünleştirmenin gururunu yaşıyorlar." diyerek söyle devam ediyor; "Kampanyamız, AY YILDIZ olarak bu yaşam tarzını çok iyi anlayıp, Türk toplumunun bir parçası olduğumuzu vurguluyor."
Editör: TE Bilisim