Türkan Şoray: Bu duygunun tarifi yok !

Güzelliğiyle ve sinemaya verdiği emekle hayranlarının kalbinde taht kuran Türkan Şoray, sultanlara yaraşır harem dairesinde hayranlarıyla bir araya geldi. Genç yaşlı çok sayıda ziyaretçinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Türkan Şoray’ın haremdeki keyfine diyecek yoktu. Alkışlarla, tezahüratlarla, gözyaşlarıyla sevgilerini göstermeye çalışan kitle, Türkan Şoray’a, kızı Yağmur Ünal için çeyizlik havlu hediye etti. Gördüğü ilgi karşısında büyük bir sevinç yaşan Türkan Şoray, EVTEKS Fuarı’nın haremiyle ve ürünleriyle büyüleyici bir fuar olduğunu söyledi. Şoray, fuar esnasında hayranların gösterdiği büyük ilgiyle ilgili olarak da şunları söyledi: “Bu duygunun tarifi yok ama ben bir ay içinde çıkacak kitabımda elimden geldiğince hayranlarımla aramda kurulan bağı anlatmaya çalıştım.”  

CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem: “Metrekarede dünya ikincisi, katma değerde ise birinciyiz. EVTEKS'te alıcılar 1 milyar dolardan fazla yeni sipariş verdi. Yarattığı ticari katma değer ile EVTEKS, dünyanın en önemli ihtisas fuarları arasında yer alıyor"

Türkan Şoray, fuarda halktan büyük ilgi gördü...
İş, sanat ve bürokrasinin önde gelen isimlerinin bir araya geldiği EVTEKS’te Türk Sineması'nın Sultanı Türkan Şoray Harem'e girdi. Bornozdan, havluya, perdeden yatak örtüsüne kadar 1000’e yakın ev tekstili üreticisinin katıldığı EVTEKS 18. İstanbul Ev Tekstili Fuarı, katılımcıları ve ziyaretçileri hem ticari açıdan hem de içerik açısından memnun etti.

Tekstil sektöründeki son gelişmelerin sergilendiği, trend ve modaya yön veren ürünlerin ziyaretçilerin beğenisine sunulduğu EVTEKS İstanbul Ev Tekstili Fuarı, ziyaretçi akınına uğradı. 16 Mayıs’ta başlayan ve 5 gün açık kalan fuar, katılımcıları ve ziyaretçileri hem ticari hem de içerik açısından memnun etti. Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TETSİAD) desteğinde CNR Holding kuruluşlarından CNR Uluslararası Fuarcılık organizasyonu ile gerçekleştirilen fuarı, 35 bini yabancı olmak üzere toplam 119 bin kişi ziyaret etti.

EVTEKS fuarı ile ilgili bilgi veren CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, fuara olan ilginin her yıl büyük artış gösterdiğini vurgulayarak, EVTEKS'in metrekarede dünya ikincisi, katma değerde ise birinci olduğunu söyledi. Erem, “EVTEKS’te alıcılar 1 milyar dolardan fazla yeni sipariş verdi. Yarattığı ticari katma değer ile EVTEKS, dünyanın en önemli ihtisas fuarları arasında yer alıyor" dedi.

İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş, CNR'de EVTEKS Fuarı'nı ziyaret etti.

Harem dairesi ekonomi, siyaset ve sanat dünyasının buluşma yeri oldu

Bu sene 160 bin metrekare alanda düzenlenen fuarın en çok ilgi çeken bölümü harem dairesi, siyaset, ekonomi ve sanat dünyasının ünlü isimlerini ağırladı. Fuarın ikinci günü Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve sektör temsilcilerini ağırlayan harem dairesi kapanışı Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile yaptı. EVTEKS’in kültürümüzde olan bin bir çeşit deseni bir araya getirdiğini belirten Kadir Topbaş, “İstanbul’da böyle büyük bir organizasyona ev sahipliği yaparak, kent ekonomisine ve turizme ciddi bir katkıda bulunuyoruz. EVTEKS gibi büyük fuarlar ülkenin ekonomik ve rekabet gücünü artıracak” şeklinde konuştu.


İstanbul, tasarım ve desende üs olacak!


Her yıl yenilenen konseptiyle hafızalara kazınan İstanbul Ev Tekstili Fuarı'nda, 2013 sezon trendleri de Evteks Trend Alanı'nda sergilendi. NellyRodi tarafından hazırlanan 2013 ev tekstili trendinin ana konseptini “Değişim” oluşturdu. “Hassas Rüya, Egzotik Pazar, Zengin Grafik, Zarif Değişim, Deniz Enerjisi ve Orman Ateşi” bu değişimin temaları olarak ziyaretçilerle buluştu. Trend Alanı yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Bu yıl fuarda ilk kez oluşturulan “dizaynist” bölümünde de Türkiye, Almanya, İtalya, Portekiz, İsveç, İngiltere, Fransa, ABD ve Hollanda'nın önde gelen tasarım ofisleri yer aldı. Bu özel bölümün, önümüzdeki yıllarda tasarım ve desen oluşturma konusunda İstanbul'u bir üs haline getirmesi hedefleniyor.



Editör: TE Bilisim