TÜYAP 12. Uluslararası Boat Show fuarı için yatların taşınması sırasında, gerekli yol düzenlemelerini yaptırması ve ilgisinden dolayı Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a teşekkür ettiler.
 
Dünyanın karada düzenlenen en büyük ikinci denizcilik fuarı  12. Uluslararası Boat Show fuarı TÜYAP İstanbul Fuar alanında başladı. 18-25 Şubat 2012 tarihleri arasında gezilecek fuarın açılışını Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayrı Aka’nın yaptı. Fuara Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın katıldı.
 
Fuara katılan Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın ile görüşen TÜYAP Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal, İcra Kurulu Başkanı Serdar Yalçın ve İcra Kurulu Başkan Vekili Hakan Mirgün; yatların taşınması sırasında, gerekli yol düzenlemelerini yaptırdığı, ilgisi ve desteğinden dolayı Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a teşekkür ettiler. Fuara, Başkan Yardımcısı Yalçın ile birlikte Belediye Basın Danışmanı Hüseyin Türkoğlu da katıldı ve beraber Win West İstanbul Marina’nın standını ziyaret ettiler. Stantta Enelka Genel Müdürü Zdislaw A. Janık ile bir süre sohbet eden Yalçın, fuarın verimli geçmesi temennisinde bulundu.
Editör: TE Bilisim