Seçkin markaları ve girişimcileri bir araya getiren etkinlik, ünlü isimlerin de katılımıyla Vadistanbul’un ferah atmosferinde gerçekleşti. 'Birleştiren ve Geliştiren’ mottosuyla yola çıkan Fashion Room Türkiye Alışveriş Günleri'nde; Demet Şener Küpeli, Yasemin Şefkatli ve Derya Tuna, Nilay Cafer gibi standlarının başına geçen ünlü isimler yoğun ilgiyle karşılandı. Lepsini markasının kurucusu girişimci Tuğba Asma yeni koleksiyonunu ilk kez Fashion Room'da sergiledi.

Demet Şener Küpeli, Tuğba Asma

Giyimden kozmetiğe, dekorasyondan aksesuara kadar birçok farklı markanın buluştuğu etkinlikte bir ilk gerçekleşerek USA SHOPIFY iş birliğiyle katılan markalar tek çatı altında ürünlerini uluslararası platformda da satışa sundu. Etkinliğe özel olarak Beste Cercis tarafından tasarlanan tek taş pırlantalı el yapımı deri ayakkabı dikkatleri çekti.

Yasemin Şefkatli & Derya Tuna

Müzik dinletilerinin eşlik ettiği Fashion Room'da markalar ürünlerini sergilerken, ziyaretçilerinde alışverişin keyfini çıkardığı etkinliğin geliri Vadistanbul tarafından annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli öğrencilerin eğitimine destek için Darüşşafaka Cemiyeti’ne bağışlandı.

Sevcan Bakır, Aslı Özdemir

Editör: TE Bilisim