14 yıl önce Amerika’da 3 damarı By Pass operasyonla değişen, 2004 yılında değişen damarlarından ikisine balon yöntemiyle ilaçlı stent konulan Adnan Şenses sürekli doktor kontrolü altında bulunuyor.

Günay’da sahneye çıkacağı için önceki gün Memorial Hastanesi’ne giderek baştan aşağıya sağlık kontrolünden geçtiğini belirten 78 yaşındaki Adnan Şenses şunları söyledi:

“Birgün Sönmez Hocam dün tüm tetkiklerimi yaptı ve sahneye çıkmamda bir sakınca olmadığını söyledi. ‘Allah seni müzikten ayırmasın’ dedi. 60 senedir müzikle iç içeyim. Bazı arkadaşlar bana, ‘Ya sana bir şey olursa’ diyor. Sahne benim en çok mutlu olduğum yer, orada bana ne olacakmış. Ayrıca ölürsem de sahnede öleyim.”

SEZEN İKİ ŞARKI VERDİ, ALBÜM HAZIR

Adnan Şenses sahnelere 5 yıl önce ara verdiğini hatırlatarak şöyle devam etti:


“Bu gala aynı zamanda benim sahneye geri dönüşüm olacak. O gün bana değerli Selçuk Tekay ve orkestrası eşlik edecek. Tam bir resital yapacağım. Dede Efendi’den, Şevki Bey’den söylemeye başlayıp, geçmişten ve günümüzden Türk Müziği’nin en güzel eserlerini seslendirip, fantezi ve arabesk eserlere de yer vereceğim. Tabii ki ‘Roman’ da söyleyeceğim.

Adnan Şenses, Batı tarzı bir soundla hazırladığı yeni Türk Müziği albümünün hazır olduğunu ve çok yakında çıkacağını belirterek şöyle devam etti:

“Sezen Aksu iki çok güzel şarkısını verdi, Selçuk Tekay’ın ve Burçin Birben’in de çok beğendiğim eserleri var. İki Tane de Roman şarkısı da söyledim ama kimsenin bilmediği eserler. Dinleyenler şaşıracak.

KAPIDA AMBULANS, DOKTORLAR ÖN MASADA

Adnan Şenses, Cuma gecesi yakınlarının arzusu üzeri Günay’ın kapısında tam donanımlı bir ambulansın bekleyeceğini belirterek, “Her ihtimale karşı böyle bir önlem alınıyor. Ayrıca bende büyük emeği olan 5 doktorumu da davet ettim. Sevgili doktorlarım da eşleriyle birlikte o gece konuğum olarak programı izleyecekler.

ZERRİN ÖZER İKİ ELBİSE DİKTİRDİ

Türk Pop Müziği’nin altın sesli yıldızı Zerrin Özer de bu Cuma gecesi Adnan Şenses’ten önce Günay sahnesinde program yapacak. Türk Müziği’nden Jazz’a, Halk Müziği’nden Pop’a ve rock’a kadar her türden şarkı söyleyecek olan Zerrin Özer, özel bir repertuar hazırladığını belirterek, “O gece bambaşka olacak. Uzun zamandır sahnede böyle Zerrin seyretmediler.” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim