Dinleyicisiyle “Gamsız Haller” konseptinde buluşacak olan Ayta Sözeri, sahnesini sadece şarkılar için değil, kendi hikayeleri için de kullanacak…

Daha önce performansını gerçek fasılla popüler müziğin bir arada olduğu ve Yunanca şarkılarla renklendirildiği bir sahne şovu ile süsleyen Ayta Sözeri, bu kez Maçka Gamsız Meyhane’ye özel repertuvar hazırlıyor.

Sezon boyunca İstanbul gecelerinin en çok tercih edilecek eğlencesine imza atmaya hazırlanan Ayta Sözeri, “Her şarkının bir hikayesi var. O gece beni dinlemeye gelenlere şarkıların bendeki hikayelerini bir tiyatro  sahnesindeymişim gibi anlatacağım” diyerek, dinlemeye geleceklere iyi şarkı ve sohbetin garantisini veriyor.

Ayta Sözeri kimdir?
Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olup, Dokuz Eylül Üniversitesi Türk Sanat Müziği korosunda eğitim görmüştür. Sonrasında ise Avni Anıl, Selim Gönüldaş, Kutlu Payaslı gibi değerli hocalardan ders almıştır. Bu sayede şarkıcılığını geliştiren Sözeri öte yandan oyunculukta da yer aldığı başarılı projelerle ilerlemeye devam etmektedir. 
Adını "Kayıp Şehir" adlı diziden sonra daha sık duymaya başladığımız Ayta Sözeri, son günlerde beğenilen dizilerden “Ulan İstanbul”daki ‘Umay’ rolüyle izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Ayta Sözeri daha önce de Dadı, Arka Sokaklar, Dudaktan Kalbe, Kuzey Rüzgarı, Akasya Durağı, Güneşi Gördüm gibi TV dizilerinde ve “Teslimiyet", "Kukuriku Kadın Krallığı", "In Between" gibi filmlerde rol almıştır. 

D.J&J Production: 
Uzun bir hazırlık aşamasından sonra 2014 yılının Ocak ayında faaliyetlerine başlayan D.J&J Production, kurumsal şirketlerde ve müzik sektöründe marka yönetimi, iletişim, satış-pazarlama, menajerlik ve dijital platformlar konusunda deneyim kazanmış isimlerden oluşan ekibi ile müzik yapımcılığı, menajerlik, medya 
iletişim & proje danışmanlığı, yerel ve uluslararası konser organizasyonları alanında hizmet sunmaktadır. 
Genel Müdürlüğünü Sezen Aksu’nun da halen medya iletişimini yürütmekte olan Sibel Algan’ın üstlendiği D.J&J Production, herkesin sevdiği işi yaparken kazanacağı ve kazandıracağı adil bir yapı olmaya büyük önem veriyor. Üretim, organizasyon ve insan kaynağı yapılanmasını bu doğrultuda belirleyen D.J&J Production müziğe, sanata ve kaliteli yapımlara gönül vermiş uzman ekibi, danışmanları ve çözüm ortakları ile sektörün çalışma modellerine alternatif olabilmeyi hedefliyor.
Editör: TE Bilisim