Berkay, organizasyonunu Pera Event’in gerçekleştirdiği “Turkcell Yıldızlı Geceler” konserleri kapsamında önceki gece ilk defa Harbiye Açıkhava sahnesindeydi. Sahneye sürprizlerle çıkan ve hayranlarını coşturan Berkay haftalardır hazırlandığı konserinin finalinde ayakta alkışlandı.
 
Berkay, dünya starlarını ağırlayan İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Turkcell sahnesinde gerçekleşen “Turkcell Yıldızlı Geceler” konser serisi kapsamında dün gece müthiş bir konser verdi. Dev bir prodüksiyon ile sahne alan sanatçının ilk sürprizi, özel tasarlanmış sahnesiydi. Turkcell Yıldızlı Geceler sahnesi içine yerleştirilen basamaklar ile orkestrası için özel ışıklandırılmış bir alan yaratan Berkay’a 13 kişilik orkestrası ve 6 dansçı eşlik etti.
 
KOSTÜMLER HAKAN AKKAYA, GÖRSEL YÖNETMEN NİHAT ODABAŞI
 
Konserine “İnanırım” şarkısıyla başlayan Berkay, eski ve yeni şarkılarını Açıkhava Tiyatrosu’nu dolduran binlerce kişiyle birlikte söyledi. Konserin ilk bölümüne Hakan Akkaya imzalı takım elbisesiyle ile çıkan Berkay sonrasında yine Hakan Akkaya imzalı iki farklı kostüm giydi.
 
140  kişilik bir ekibin çalıştığı konserde söylediği şarkılarla bol bol alkış alan Berkay’ın muhteşem performansına eşlik eden görsel şovların ve bu konsere özel çekilen görüntülerin yönetmenliğini ise Nihat Odabaşı yaptı. Sahne üzerindeki dev led ekranlardan seyirciyle buluşan görüntüler Berkay’a özel olarak hazırlandı. Renk efektleri ve ışık oyunlarıyla görsel bir şölene dönüşen konseri için Berkay 200 bin TL harcadı.
 
AÇIKHAVA’DA ARABESK RÜZGARI ESTİ
 
Bu yıl içinde çıkardığı “AraBest” adındaki konsept albümüyle kendine farklı bir kitle yaratan Berkay Taburcu, Ömrümün Yarı Kalanı, Ele İnat, İzmirli, Sen Varsın, Benim Hikayem gibi sevilen şarkılarından sonra arabesk şarkılara geçti. “Ağla Gözüm, Beni Benden Alırsan”, “Hani Bekleyecektin”, “Kaç Kadeh Kırıldı”, “Nasip Değilmiş” şarkılarıyla arabesk rüzgarına kapılan seyirciler, konserin ikinci yarısında ise Berkay’ın enerjisiyle ayağa kalkarak durmadan dans etti.
 
ATEŞİNİ YAĞMURLA SÖNDÜRDÜ!
 
Enerjisi ve performansıyla hayranlık uyandıran Berkay, sahnede “Uygun Adım' isimli şarkısını seslendirirken sahneye yağmur yağdırdı. Şovun bir parçası olarak sahneye yağdırılan yağmurla ıslanan Berkay ve orkestra üyelerinin görüntüleri görmeye değerdi.
 
DENİZ SEKİ ‘YE SELAM YOLLADI…
 
Berkay konserinde Deniz Seki'ye de selam gönderdi. Şu an Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevi'nde yatan yakın arkadaşı Deniz Seki'nin 'İyisin Tabii' şarkısını Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nu dolduran binlerce kişiyle birlikte seslendiren Berkay, sahnede duygusal anlar yaşadı. "Hissediyorum çok yakında bu şarkıyı Deniz'le birlikte de söyleyeceğiz... Ve bu güzel anı yaşamak için sabırsızlanıyorum" diyerek duygularını izleyicilerle paylaşan Berkay konserine hareketli şarkılarıyla devam etti.
 
Mehmet Ali Erbil konseri kızı Sezin ve damadı Evren Yazgan ile birlikte izledi.

Armağan Çağlayan bol paça pantolonuyla dikkatleri üzerine çekti.

İrem Derici Berkay'ın konserine sevgilisi Lider Şahin olmadan tek katıldı.

ÜNLÜLER AKIN ETTİ
 
Berkay ‘ı ilk Harbiye Açıkhava konserinde İrem Derici, Mehmet Ali Erbil, Armağan Çağlayan, Buse Terim, Volkan Bahçekapılı, Berk Oktay, Gizem & Hakan Hatipoğlu, Suadiye, Sezin & Evren Yazgan gibi bir çok ünlü isimler de yalnız bırakmadı…
 
KONSER SONRASI EĞLENCE PARTİYLE DEVAM ETTİ
Konser sonrası Berkay ekibi ve sevdiği dostlarına bir parti verdi. Partide son günlerin en gözde Dj Mahmut Orhan çaldı. Konsere davet ettiği dostlarıyla sabahın ilk ışıklarına kadar dans eden Berkay, keyifli yorgunluğunu eğlenerek attı.
 

KONUKLAR İÇİN ÖZEL TASARIMLAR

Hem konserde hem de konser sonrası verilen partide eğlencenin doruğuna çıkan Berkay ve konukları, Berkay’ın menajeri Özgür Aras tarafından özel tasarlanmış ikramları da çok konuştu. Tüm dostlarını kulisinde ağırlayan Berkay’ın menajeri Özgür Aras misafirlerini sürprizlerle karşıladı. Davetlilere üzerinde Berkay fotoğrafı olan “Bu gece serinlemek için suya eğlenmek için Berkay ‘a ihtiyacın var” yazılı sular dağıtılırken, konuklara içkileri  “Bu gece Berkay konseri için daha büyük bir kahve bardağı getirmeliydin” yazılı ve Berkay fotoğrafı olan özel tasarlanmış kupalarla servis edildi.

Berkay'a sahnede mayolu dansçılar eşlik etti

Berkay, ilk kez sahne aldığı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda ki konserinde müzik ziyafeti çekti.
Editör: TE Bilisim