Herkes yurt dışına açılmak için fırsat kollarken, ünlü şarkıcı Semra İleten 23 sonra Londra’dan İstanbul sahnelerine dönmenin heyecanını yaşıyor. Beyaz Kelebekler Grubu’nun son solisti Semra İleten 21 Nisan gecesi Maçka Taşlık Gazinosu’nda sahne alacak…

Semra İleten yıllar sonra sevenleri ve dostlarıyla İstanbul sahnelerinde özlem gidermeye hazırlanıyor. Yaklaşık 23 yıldır Londra’da yaşayan ve orada sahne çalışmalarını aralıksız devam eden Semra İleten “Yıllar sonra İstanbul’un nezih mekanı Taşllık Gazinosu’ndan teklif gelince hiç düşünmeden Kabul ettim. Çünkü sevenlerim ve dostlarımla yeniden buluşmak beni çok mutlu edecek” ifadesine kullandı.

Semra İleten, Türkiye ile Londra arasında hep müzik köprüsü kurduğunu, Yaşar Plak’tan çıkan son album çalışmasında yer alan “Sessiz Sinema” şarkısının radyo ve müzik kanallarında ilgiyle yayınlandığını sözlerine ekledi.

Beyaz Kelebekler Grubu’nun son solisti Semra İleten, sevenlerini 21 Nisan Perşembe gecesi Maçka Taşlık Gazino’sundaki konserine bekliyor.
Editör: TE Bilisim