Ersoy gümüş gibi parıldayan pullu kumaştan sahne elbisesi giydi. Bülent Ersoy sahneye çıkmadan önce kuliste kameraların karşısına geçti. Günay’ın bir kez daha kapılara kadar dolu olduğunu bunun da kendisini mutlu ettiğini belirten şarkıcı, “Çok şükür 42 yıldır bu hep böyle oldu” dedi. Bülent Ersoy bir soru üzerine, gazinolar döneminde Sezen Aksu, Ajda Pekkan ve İbrahim Tatlıses’in de kendi kadrosunda çalıştığını söyledi.

 
“HANİ BİR TÜRKÜCÜ GENÇ VAR!..”

Ünlü sanatçı şöyle devam etti: “Hani bir türkücü genç var, şimdi sinemada çok başarılı oldu. Kimdi o? Ellerini böyle böyle yapar türkü söylerdi. (Kollarını iki yana açıp sallıyor)” “Mahsun Kırmızıgül mü?” hatırlatması üzerine, “Evet o; o da benimle çalıştı. Sonra Gülben Ergen ilk meşhur olduğunda kadromdaydı. Hülya Avşar, Nilüfer, Zerrin Özer hepsi bende sahneye çıktı. Şimdi de Fatih Ürek ile birlikteyiz. Beğeniyorum sahnesini.”


Bülent Ersoy sahnesinde ünlü popçu Gökhan Özen'i ağırladı

BİR YIL ÖNCESİNDEN ANLAŞMA İMZALADI

Bülent Ersoy habercilerin, “Kıbrıs’ta 2013 yılbaşı gecesi için şimdiden anlaşma yapmışsınız. Afişleriniz her yerde asılmış” sözleri üzerine, şöyle devam etti. “Evet, böyle bir talep geldi, çok sevindirici bir şey. Bir yıl öncesinden kapattılar beni. Afişlerim her yere asıldı. Allah’a şükürler olsun.”


BEN BÜLENT'İM FAKA BASAR MIYIM?

 
Ersoy, “Sizi şimdiden nasıl ikna edebildiler?” sorusu üzerine gülerek, “2013 tarifesi üzerinden anlaştık. Ben Bülent’im ayol faka basar mıyım hiç? Menajerim Haluk Şen beyefendi işin kompetanıdır. Rayiç neyse onu uyguladı, anlaşmayı yaptı.”

ZAFER KAZANAN KOMUTAN GİBİYİM

Ünlü sanatçı, “Sizi hep yalnız görüyoruz, aşk hayatınız nasıl?” sorusuna ise, “Çok iyiyim. Zafer kazanan komutan gibiyim” diye yanıt verdikten sonra o meşhur kahkahasını attı. Ünlü sanatçıyı Günay’da dinleyenler arasında Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi Gökhan Özen ile iki yıl önce dünya evine girdiği eşi Selen Sevigen, oyuncu Hakan Yılmaz, Sema Çelebi gibi seçkin konuklar da vardı.

 

“ANAOKULUNDAKİLERİ SEVERİM YA...”

Sahnede şarkı söylerken konuklar arasında Gökhan Özen’i gören Bülent Ersoy, orkestrayı susturup, “Hoş geldin... Ama sen evlenmişsin!” dedikten sonra, yanında oturan eşine sordu, “Gelin hanım siz misiniz? Pek de güzelmişsiniz. Bülent Ersoy daha sonra Gökhan Özen ile olan bir anısını şöyle anlattı: “Bu güzel gözlüyü ilk çıktığında bana getirdiler. Ana okulundakileri severim ya; ha ha haha… Yeni kaset çıkarmıştı. Tir tir titriyordu, heyecanlıydı. Ne güzel gözleri vardı, dikkatimi çekmişti. ‘Ne okuyorsun?’ dedim. O ilk kasetini dinlettiler. ‘Bravo’ dedim ama ‘Çocuğum’ demedim; ne olur ne olmaz diye; ha ha ha ha…”

 

“EN BOKTANINA GELDİN YAVRUM”

Bülent Ersoy, bir şarkısını söylerken nakarat kısmında seyircilerden ‘Allah’ diye bağırmalarını istedi. Konukların hep birden ‘Allah’ diye bağırmalarının ardından sesi çok gür çıkan genç bir delikanlıya seslenen sanatçı, “Sen hep böyle mi bağırırsın yavrum, iyi o zaman programdan sonra kulise gel” dedi ve meşhur kahkahasını attı. Hemen peşinden de Selen Sevigen’e dönüp, “Gelin bizden değil, çocuk şaşıracak. ‘Bu nasıl camia?’ diyecek. En boktanına geldin yavrum”  Bülent Ersoy programının ikinci yarısında Gökhan Özen’i sahneye davet etti. Özen, Bülent Ersoy’un Türk Müziği’nin yaşayan efsanesi olduğunu belirterek, “Size bu kadar yakın olabilmek benim için büyük gururdur” dedi… Gökhan Özen ardından ‘Ne gören, ne soran var’, ‘Muhabbet Bağı’ ve ‘Sen Ağlama’ isimli şarkıları söyledi.

Editör: TE Bilisim