Diva, Hasan'ı bulun diye inletti ...

Bülent Ersoy Günay Restaurant’a kendisini dinlemeye gelen Ebru Yaşar’ı sahneye davet etti ve ‘Seni Anan Benim İçin Doğurmuş’ isimli şarkıyı söylemesini istedi.

Ebru Yaşar, Ersoy’dan önce sahneye çıkan Türkücü Hasan Yıldırım’ı kastedip, “Olmaz, az önce Hasan istedi okudum” dedi. Bunun üzerine kızan Bülent Ersoy, “Hasan kim oluyormuş? Hasan nerede? Gelsin buraya. Hasan’ı bulun” diye söylendi ve arkasından “Hasan… Hasan…” diye bağırdı.

Ancak Hasan bulunamadı. Programını bitiren türkücü evine gitmişti. Neyse ki Ebru Yaşar, iki şarkı okuduktan sonra Bülent Ersoy’u kırmadı ve isteğini yerine getirdi. Üstelik, Bülent Ersoy’u oturduğu masadan yanına davet edip, ‘Seni Anan Benim İçin Doğurmuş’ şarkısında kendisine eşlik ettirdi.

Ebru Yaşar ve Aydemir Akbaş, Hasan Yıldırım'ın türkülerine eşlik ettiler.

İstanbul’un tek gazinosu, en kaliteli eğlence mekanı Günay Restaurant’ta dün gece Bülent Ersoy, Hasan Yıldırım, Özlem Ceylan ve oryantal Didem sahne aldı.

Türk Müziği’nin Divası Bülent Ersoy’u dinlemek için Günay’a gelenler arasında cemiyetin renkli isimlerinden Ender Saraç, Mustafa Kefeli, Yusuf Bulut, Aziz Hortoğlu, Behzat Şenyıldız, Sabahattin Somali ve ünlü sanatçılar Aydemir Akbaş, Ebru Yaşar da vardı…


Bülent Ersoy’dan önce bir saat sahnede kalan türkücü Hasan Yıldırım, Ebru Yaşar’ı sahneye davet ederek şarkı söylemesini rica etti. Ebru Yaşar’ın seslendirdiği iki şarkıdan biri, sanatçıyla özdeşleşen ve geçtiğimiz yıllarda çok popüler olan ‘Seni Anan Benim İçin Doğurmuş’ isimli hareketli parçaydı. Yaşar şarkıyı seslendirirken, Hasan Yıldırım da oynayarak kendisine eşlik etmekten geri kalmadı.
NE OLDUYSA, BÜLENT ERSOY ÇAĞIRINCA OLDU!

Saatler gece yarısını gösterince Günay’da Bülent Ersoy sahneye çıktı. Güçlü sesi ve benzersiz yorumuyla Günay’ın misafirlerini bir kez daha kendisine hayran bırakan Diva, ilerleyen dakikalarda ön masalardan birine konukların arasına oturdu ve şarkı söylemesi için sahneye Ebru Yaşar’ı davet etti.

Ve Ersoy ‘Seni Anan Benim İçin Doğurmuş’ isimli şarkıyı söylemesini istedi. Ebru Yaşar, Ersoy’dan önce sahneye çıkan Türkücü Hasan Yıldırım’ı kastedip, “Olmaz, az önce Hasan istedi okudum” dedi. Bunun üzerine kızan Bülent Ersoy, “Hasan kim oluyormuş? Hasan nerede? Gelsin buraya. Hasan’ı bulun” diye söylendi ve arkasından “Hasan… Hasan…” diye bağırdı.


Ebru Yaşar - Bülent Ersoy

“KIYAMETİ GÜNAY’DA BİZ KOPARDIK”

Ancak Hasan Yıldırım kuliste yoktu, ‘Hasan’ bulunamadı. Programını bitiren türkücü evine gitmişti. Neyse ki Ebru Yaşar, iki şarkı okuduktan sonra Bülent Ersoy’u kırmadı ve isteğini yerine getirdi. Üstelik, şarkı arasında durup, “Şimdi, ‘Seni Anan Benim İçin Doğurmuş’u Bülent Ersoy yorumuyla dinleyelim” diyerek mikrofonu Bülent Ersoy’a uzattı. Diva “Aaa ben bunu söyleyemem” dediyse de gülerek şarkıya eşlik etti. Ve iki sanatçı parçayı birlikte seslendirdiler.
Bülent Ersoy, saat 02.30’da sahneden inerken mikrofondan son kez söyle seslendi… “21 Aralık’ı geride bıraktık. İddia ettikleri gibi kıyamet kopmadı, ama bu gece kıyameti Günay’da biz kopardık.”
Editör: TE Bilisim