Ünlü Sanatçı Candan Erçetin en güzel Fransız şansonlarını, Kanyon Büyük Yılbaşı Konseri’nde söyledi. 10.000 kişinin hep bir ağızdan söylediği şarkılarla muhteşem bir konsere imza atan Erçetin, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.
 
Bir kent alışkanlığı haline gelen Kanyon Büyük Yılbaşı Konseri, bu yıl Türkiye’nin en büyük yıldızlarından birini ağırladı. Her yeni yıl arifesinde en popüler sanatçıların orkestraları eşliğinde özel olarak hazırladıkları seçki ile ziyaretçilerine coşkulu bir gece yaşatan Kanyon bu yıl da bu geleneği bozmadı. 2015 yılı, Kanyon’da başarılı sanatçı Candan Erçetin ve orkestrası eşliğinde 28 Aralık Pazar günü unutulmaz bir konser ile karşılandı.


10 bin Kişi Candan Erçetin’e Eşlik Etti (Fotoğraflar: Emrah TARIM, Gökhan GÖKTAŞ)
 
10 bin Kişi Candan Erçetin’e Eşlik Etti 

Bu yıl Paris havasına bürünen Kanyon’a özel hazırladığı repertuarı ile Candan Erçetin en güzel Fransız şansonlarının yanı sıra, klasikleşen şarkıları ile Kanyon ziyaretçilerine unutulmaz bir konser yaşattı. Candan Erçetin bu özel gecede La Vie En Rose, Tombe La Neige, La Boheme, Champs Elysees gibi klasikleşen Fransız şansonları ile sevilen birçok şarkısını da seslendirdi.
 
Candan Erçetin, Türkçe ve Fransızca şarkılarıyla hayranlarını coşturdu.

Candan Erçetin, İstanbul Levent'te Kanyon AVM'de verdiği Yılbaşı Konseri'nde 10 Bin kişiyi coşturdu.
Editör: TE Bilisim