Engellilere akülü araba ve manuel tekerlekli sandalye kazandırmak amacıya Umut Damlası Derneği'nin düzenlediği Ataköy 9.kısım Ahmet Cömert spor salonundaki konserde sahne alan Ceylan, ''Hepimiz bir engelli adayıyız.O yüzden bu tür organizasyonlara severek katıldığını,katılmaya devam edeceğini ve her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olmaktan gurur duyduğunu,onların yanlız bırakılmamasını,onları çok sevdiğini'' söyledi. Ataköy Ahmet Cömert Spor salonunda düzenlenen muhteşem konserde Ceylan, Ekin, Dünya Boks Şampiyonu Halis Avşar, Ulaş Boy, Nermin Tüncer, Sihirbaz Damper, Zülfikar, Ahmet-Ece Gülesin, Yunus Avcı, şarkılarıyla ve gösterileriyle engelli vatandaşları doyasıya eğlendirdiler.

 
Ceylan bir ara sahneden inerek kendisini izlemeye gelen engelillerle yakıdan ilgilenerek, onlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Dernek Başkanı Altok Boy, konser sonunda konsere katılan sanatçılara plaketlerini veririken ''Bu konserden elde ettiğimiz gelirle ve kendi imkalarılarımızla 5 akülü araba aldık.Ayrıca bağışlarla da ihtiyacı olanlara tekerlekli sandalyeler kazandırdık. Bundan sonrada yardım konserlerimiz ve etkinliklerimiz her zaman devam edecek.Herkesin engelliler konusunda biraz daha duyarlı olmasını umut ediyorum.'' dedi.

Umut damlası engelliler derneği genel başkanı Altok Boy tarafından düzenlenen muhteşem bir konserle engelli yurttaşlarımıza destek amaçlı konserde yönetim kurulu olarakta herkes üzerine düşen görevi yerine getirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Altok Boy daha yeni kurulmuş olmalarına rağmen engelli vatandaşlarımız için çok güzel şeyler yapacaklarını ve böyle etkinliklerin devam edeceğini tekrar dile getirdi.

Haber ve Fotoğraflar: Muharrem Erdemir
Editör: TE Bilisim