Tepe Nutilus 10. Yıl dönümünü 'Deniz Kızı ve Siyah İnci' gösterisiyle kutladı. Suna Yıldızoğlu, Erencan Efe Erkan ve Erez Eğilmez'in dakikalarca ayakta alkışlandığı şovda Özge Acı, 'Deniz Kızı'nı canlandırdı.

Deniz Pulaş, Elif Ece Uzun, Açelya Elmas gibi birbirinden ünlü manken ve oyuncularında rol aldığı gösterinin sunuculuğunu ünlü sunucu Mert Öğün yaptı. Özge Acı ise denizkızı kıyafeti ve rolüyle oldukça dikkat çekti. T.C Haliç Üniversitesi ve Mürsel Danışman’ın büyük katkıları olduğu gösteride, Yılların eskitemediği sanatçı Suna Yıldızoğlu muhteşem bir performans sergiledi.


Suna Yıldızoğlu sergilediği performansla adeta yıllara meydan okudu ...

Esin Kumral ve muhteşem yorumuyla Barış Kömürcüoğlu’nundu gösteride performanslarını başarıyla sergilediler. Devlet opera ve balesi dansçıları da muhteşem gösterilerini sundular.

Ünlü mimar Erencan Efe Erkan ile koreograf Erez Eğilmez Şehitlerimiz anısına Türk bayrağı ile sahneye çıkınca dakikalarca ayakta alkışlandı.

Avrasya oda orkestrasının müziklerini canlı çaldığı gösterinin en çok alkış alan bölümü ise; finalde Türk bayrağıyla sahneye çıkan Deniz Pulaş’a eşlik eden ünlü koreograf Erez Eğilmez ve Ünlü iç mimar Erencan Efe Erkan’ın Şehitlerimiz anısına Şanlı Bayrağımızı Elleriyle tutarak havaya kaldırması oldu. Dakikalarca ayakta alkışlanan bu sahne Denizkızı ve Siyah İnci Adlı müzikal gösteriye büyük önem kattı ve şehitlerimiz anılmış oldu.

Suna Yıldızoğlu'nun sahne aldığı bölümde izleyiciler göz yaşlarını tutamadı.

Editör: TE Bilisim