Günay, Deniz Seki ve Özcan Deniz’ı ağırladı.


Sahne öncesi basının karşısına çıkarak onların sorularını yanıtlayan Deniz Seki’nin neşeli hali dikkat çekti. Morali oldukça yerinde olan Seki tek eğlencesinin ya sahne, ya arşadaşlarıyla sohbet ya da şarkı yazmak olduğunu söyleyerek ‘zamanında çok gezdik, yeter’ dedi. Diyetisyene gittiğini ve spor yaptığını belirten sanatcı ‘Bu kiloları vereceğim çok iddalıyım. Hep benim kilolarım konuşuluyor, zayıflayınca hep beraber rahatlayacağız’ dedi.
Hülya Avşar'a şarkı hazırlıyor...

Şu sıralar Hülya Avşar’a bir şarkı hazırlığı içinde olduğunu belirten genç sanatcı ‘’Hülya Cup’’a bu sene katılamadım. Tenise bu aralar vakit ayıramıyorum. Hülya’ya hazırladığım şarkı çok güzel olacak dedi. Eskiden yaptığı şarkıların daha hüzünlü ve iç karartıcı olduğunu fakat şimdi daha neşeli ve maneviyatı yüksek şarkılar yapmaya başladığını ifade eden Seki şimdiki farklı enerjisiyle ortaya çıkardığı eserlerden gurur duydugunu belirtti.

Ceylan eşiyle birlikte eğlendi...

Deniz Seki’den sonra sahne alan Özcan Deniz Günay gecesi için romantik şakılarından oluşan repertuarla dinleyicileriyle karşısına çıkmayı tercih etmişti. Deniz Seki ve Özcan Denizi dinlemeye gelen kalabalık misafir topluluğu arasında eski manken Gizem Özdilli, Elif Güvendik, Bengü ve nişanlısı Akın, Ceylan ve eşi ile Esra Eron ve eşi de bulunuyordu.
Ceylan

Esra Eron, Bengü

Gizem Özdilli

Deniz Seki en güzel şarkılarını seslendirdi.

Programın finalini Özcan Deniz yaptı...

Haber: Olcay Ünal Sert

Editör: TE Bilisim