13 Haziran akşamı turnelerinin son konserleri ile İTU Stadyumunda Duman hayranlarıyla buluştu. Ankara ve İzmir’den sonra İstanbullu hayranlarıyla da en sevilen parçalarını bir ağızdan seslendiren Kaan Tangöze, Ari Barokas ve Batuhan Mutlugil sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Turnelerinin sembolu haline gelen ‘Eyvallah’ parçası ile konseri açan Duman genç dinleyicileri ile stadı inletti. Seyirci bu şarkıya ‘her yer Taksim her yer direniş’ tezahuratlarıyla eşlik etti. Konserde yeni ve eski bir çok parçalarına repertuarlarında yer veren ekip İstanbul, Aman Aman, En Güzel Günüm Gecem, Melek, Belki Alışman Lazım, Seni Kendime Sakladım, Bu Aşk Beni Yorar, Helal Olsun, Senden Daha Güzel’I sahnede seslendirdi.

Konserin finalinde hayranları grubu sahneden indirmek istemedi. İnmeden once grup sevenlerine Ağustos ayında çıkaracakları albümün müjdesini verdi. Sahneden indikten sonra uzun süren alkışlara ve tezahuratlara dayanamayan Duman grubu Herşeyi Yak ve Burası Amerika Değil parçaları ile bis yaptı.
Editör: TE Bilisim