Ebru Gündeş 15 bin kişiyi coşturdu

Gündeş, konser öncesi kebap yedi.

Türkiye'nin dünya standart ve ölçeğindeki ilk tema parkını, alışveriş caddeleri ve gösteri merkeziyle bir araya getiren VIALAND’de Avea sponsorluğuyla faaliyete geçen AveaPark Gösteri Merkezi’nde 8 Ağustos Perşembe günü Ebru Gündeş sahneye çıktı. AveaPark’ta muhteşem bir konser veren Gündeş, geçmişten günümüze en sevilen parçalarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

Ebru Gündeş pembe kostüm giydi.
Yoğun ilgi gösterilen konserde “13,5” adlı son albümünden şarkılara yer veren sanatçı birbirinden güzel parçalarıyla hayranlarına keyifli bir gece yaşattı. Gündeş, dans şovlarının yanı sıra sahne kıyafetleriyle göz doldurdu. Ünlü sanatçı sempatik ve neşeli tavırlarıyla da sevenlerinin gönlünü kazandı. 15 bin kişilik izleyici kapasitesine sahip AveaPark, gelişmiş ve kaliteli teknik altyapısıyla konserin keyfini ikiye katladı.

Ebru Gündeş konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Yaz boyunca alışveriş keyfi ve eğlenceyi bir arada yaşatan VIALAND’de “AveaPark Bayram Programı” kapsamında 9 Temmuz Cuma günü Soner Sarıkabadayı, 10 Temmuz Cumartesi günü Bengü hayranlarıyla buluşacak.
Bayramda alışveriş, eğlence ve konser coşkusu bir arada

VIALAND, tema park eğlencesi, konserleri, animasyonları ve AVM kampanyalarıyla ziyaretçilerine bambaşka bir bayram eğlencesi sunuyor. Dünyada ve Türkiye’de bir tema parkı, AVM ve gösteri merkeziyle birleştiren; ilk alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi VIALAND, 115 farklı cephe, 250 mağaza ve 8 bin araçlık otoparkı bünyesinde barındırıyor. VIALAND AVM Avrupa mimarisiyle tasarlanmış mağazalarıyla ziyaretçilerine farklı bir alışveriş deneyimi yaşatıyor. VIALAND, ayrıca gölet, yeşil alan ve yürüyüş yollarını da içeren 100 dönümlük bir parkı hizmete sunuyor.
VIALAND Tema Park ise ülkemize ilk kez getirilen Roller Coaster (Maceraperest), King Kong, Adalet Kulesi, Çılgın Nehir, 360, Viking, Zindan, Safari Tüneli, Minik Kaşifler gibi birbirinden farklı eğlence ünitesiyle dünyadaki birçok popüler tema parkı geride bırakıyor. Oyun Dünyası, Efsaneler Dünyası ve Macera Dünyası bölümlerinden oluşan tema parkta hem yetişkinler hem de çocuklar için birbirinden eğlenceli ve heyecan verici eğlence üniteleri bulunuyor.

Ebru Gündeş, VIALAND'de 'AveaPark Bayram Konserleri'nde
İstanbullulara müzik ziyafeti çekti.
Editör: TE Bilisim