Ünlü şarkıcı sahnede tam 62 şarkı söyleyerek Sibel Can’ın iki ay önce kırdığı 54 şarkılık ‘Sahnede bir gecede en çok şarkı okuma’ rekorunu geride bıraktı.

Ebru Gündeş’i Günay’da izlemeye gelenler arasında, Demet Akbağ, Tansa Mermerci Ekşioğlu ve eşi Can Ekşioğlu, Derin Mermerci, Emir Sarıgül, Siren Ertan Çarmıklı ve eşi Gökhan Çarmıklı, Serdar Bilgili, Numan Ceyhan, Onur Şan gibi ünlüler de vardı.

Geçen hafta giydiği kostümle Hollywood yıldızı Halle Barry ile pişti olan Gündeş bu kez sahneye Zuhair Murad imzalı, belinde Swaroski taşlı işleme bulunan yeşil renkli çok şık kapalı bir tuvaletle çıktı.

PIRLANTA KÜPELER ELBİSEYİ TAMAMLADI
Ünlü sanatçı,’Peri ve Prenses Elbiseleri Tasarımcısı’ olarak tanınan ve milyoner Donald Trump’ın eski eşi Ivana Trump’ı da giydiren Lübnan’lı modacının, tek kolu omuzdan kesilmiş özel tasarım kıyafetini doğrusu çok güzel taşıyordu.

Gündeş’in kulağındaki, zümrüt gibi ‘yeşil, yeşil’ parıldayan özel tasarım iri pırlanta küpeler ise vücudu tamamen saran sahne kostümünü tamamlıyordu.
LADY GAGA İLE MADONNA’NIN MODACISI
Ebru Gündeş programının ikinci bölümüne, iki yıl önce vefat eden dahi İngiliz modacı Alexsander Mcqueen imzalı siyah bir elbiseyle çıktı. Omuzları askılı, sırtında geniş dekoltesi bulunan elbisenin tasarımcısı Mcqueen, annesinin kanserden ölümünden bir hafta sonra intihar etmişti.
Lady Gaga, Madonna, Salma Hayek, Sarah Jessica Parker gibi yıldızları giydiren ve ülkesine anıtı dikilen Mcqueen’in moda atölyesi onun vefatına rağmen dünyanın en ünlü isimlerini giydirmeye devam ediyor.

ALLAH BENİ NAZARDAN KORUR
Şarkı aralarında zaman zaman hayranlarıyla sohbet eden Ebru Gündeş, ön masalarda bulunan bir ailenin, 4 haftadır her programına geldiğini öğrenince kendilerine teşekkür etti.
Hayranlarının, “Ayetel Kursi duasını okuyarak geliyoruz” sözleri üzerine, “Allah razı olsun, yukarıda Allah var; o beni nazardan korur her zaman” diyen sanatçı, “Bir tek bana mı, herkese mi geliyorsunuz?” diye sormaktan da kendisini alamadı.

“Bir tek size” sözü üzerine de kahkaha atarak bir kere daha teşekkür etti.
SİBEL CAN’IN ŞARKI REKORUNU KIRDI


Ebru Gündeş, her hafta yaptığı gibi bu hafta yine repertuarını değiştirmişti. Geçen hafta Günay sahnesinde 50 şarkı okuyan Gündeş, dün gece orkestrası ile birlikte tam 62 şarkı okuyarak bir rekora imza attı.

Sanatçılar arasında ‘Bir gecede en çok şarkı okuma’ rekoru yaklaşık iki ay önce yine Günay’da Sibel Can tarafından kırılmıştı. Ünlü sanatçı Sibel Can aynı gecede tam 54 şarkı seslendirmişti.

MERMERCİ’LER HALAY ÇEKTİ
Gündeş, her programında yaptığı gibi, fantezi, arabesk, Halk Müziği, Sanat Müziği ve Türk Pop Müziği’nden şarkılar seslendirdi. Konuklarını romantik şarkılarda hüzünlendirdi, hareketli şarkılarda ise oynattı. Öyle ki sosyetenin ünlü isimleri Tansa Mermerci ile ablası Derin Mermerci bile Gündeş’in programının coşkusuna dayanamayıp kah dans ettiler, kah halay çektiler.

Programını İbrahim Tatlıses’in ‘Gülüm Benim’ şarkısıyla bitiren Gündeş sahneden ayrılırken, davullar ve darbukalar eşliğinde müthiş bir oryantal dans şovuna da imzasını attı…
Editör: TE Bilisim