Sesi ve sahnesiyle konserlerin vazgeçilmez ismi Ebru Gündeş, Golden Tulip & Pasha otelde verdiği konserle farkını ortaya koydu. Kıbrıs konserlerine bir yenisini daha ekleyen Gündeş, kıyafeti, enerjisi ve güler yüzüyle Golden Tulip Pasha sahnesinde unutulmayacak bir akşama imza attı. Vokal grubu, özel dansçıları, davulcuları, birbirinden değerli müzisyenlerden oluşan orkestrasıyla 1600 kişiye unutulmaz bir akşam yaşattı.

Yine unutmadı


Ebru Gündeş Golden Tulip & Pasha oteldeki konserinin bir bölümünü İbrahim Tatlıses ve Orhan Gencebay'a adadı. Tatlıses ve Gencebay şarkılarını peş peşe seslendiren güçlü yorumcu, unutulmaz Ebru Gündeş şarkılarını da sevenleriyle seslendirdi. Her sahnesinde iki usta ismi bir kez bile unutmayan Gündeş, bu defa ustaların şarkılarından bir potbori bölümü yaptı.

Geniş repertuarı ile 1600 kişiye doyasıya bir müzik ziyafeti sunan ünlü şarkıcı, yoğun ilgiden dolayı Golden Tulip & Pasha otelin olimpik havuzunu platformla kapattırdı. Deyimi yerindeyse havuza bile masa koyduran Gündeş 2 saat süren konserinde klasikleşmiş mesajı "Aşk sizin, para sizin, dostluk hepimizin olsun" demeyi unutmadı.

Daha önce davulunu taşlarla kaplatan, hatta nota sehpasını bile özel dekore ettiren Gündeş'in bu konserinde sadeliği seçmesi de dikkatlerden kaçmadı.
Editör: TE Bilisim