4 Ağustos 2012 cumartesi akşamı saat 19.00 başlayıp sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek 'Batmayan Güneş' adlı bu muhteşem gece bir ilklere de imza atacak. Bodrumun en lüks otellerinden ve dünya jet Set’in konakladığı 'Sedative Boutiqe Hotel & Spa Bodrum' bu muhteşem geceye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Genel Müdür Sayın Serkan KAHYAOĞLU’nun himayesinde gerçekleştirilecek organizasyonun sponsorları Smirnoof ve Black 28.


Gecenin en büyük sürprizi ise dünyaca ünlü DJ ler:

DJ FLY  "CafeDelMar"

Emre Öğütçü "28 Black"

Başta Taş Bebek Gönül Yazar, Aysu Baçeeoğlu, Açelya Elmas, Yıldız Arhan Mavitan, Neslihan Yargıcı, Jesica Luis, milli sörfçü Yüce Arslan, ünlü iç mimar Eren Can Efe Erkan olmak üzere birbirinden ünlü cemiyet hayatının tanınmış simalarının, ünlü manken ve oyuncuların katılacağı gecede günbatımı Barbecue Kokteyler Dans Show ve birçok sürpriz yer alacak.

Sedative Boutiqe Hotel& Spa Bodrum Bodrum’ da Torba Koyunda 7500 m2 bir alana ayılmış olup anayolun kenarında bir ada şeklindedir.

Begonvil, Zakkum ve çam ağaçlarıyla kaplı zeytin, fenix ve palmiyelerle süslü, zeytinli kahve koyunun en güzel yerindedir. Oda büyüklükleri 60 ile 110 m2 ye kadar artı her bir odanın önünde 25 ile 150 m2 ye kadar teraslarla ve odalarda bulunan TV, DVD ve CD player, ücretsiz internet, wifi ile dekore edilmiştir. Toplam 31 oda olan tesisin 18 odasında jakuzi ve özel masaj yatağı bulunmaktadır. Ve her odanın duvarında büyük sanatkârlarla ait tabloları da yer almaktadır.

Türk hamamı, Spa ve fitness centerimiz konukların huzur içinde tatil geçirmesini sağlayacak şekilde dizayn edilmiştir. Otelde devamlı değişen deniz suyuyla doldurulmuş hiçbir kimyasal içermeyen çok şık Uzakdoğu tarzı yüzme havuzu bulunmaktadır. Havuzların içindeki özel motorlarla su masajının tadına doyulabilmektedir. 140 m uzunluğundaki sahil özel olup ve keyifli anlar yaşamak için 15 adet Bali’ den gelmiş olan Gazebolar’ la döşenmiş ve ücretsiz olarak yararlanılabilmektedir.

4 Ağustos 2012 Cumartesi Batmayan Güneş ELITE PARTIES de buluşmak üzere "Hayalleri gerçekleştirmek sanılanından daha kolaydır, yeter ki isteyelim ve gerçekleşsin’’


Erez Eğilmez


Editör: TE Bilisim