Ankara Başkent Üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya gelen başarılı ve güzel oyuncu Gaye Turgut, öğrencilere hayallerinin peşinden gitmelerini söyledi

“Beni Affet” dizisinde başrolleri paylaşan Gaye Turgut ve Mert Altınışık, Başkent Üniversitesi’nin düzenlediği söyleşide öğrencilerle buluştu.
Oyunculuğa nasıl başladıklarını öğrenmek isteyen katılımcılara içten yanıtlar veren Gaye Turgut, aslında ilk balerin olmak istediğini ancak boyunun uzunluğu sebebiyle kararını değiştirmek durumunda kaldığını söyledi. Okul hayatı boyunca başarılı bir öğrenci olduğunu belirten Turgut, başka bölümlere geçme şansı olmasına rağmen ailesinin oyuncu olma kararında en büyük destekçisi olduğunu ve mutlaka insanların hayallerinin peşinden gitmesi gerektiğinin de altını çizdi.

FANTASTİK VE MASALSI FİLMLERİ SEVİYORUM
Gaye Turgut gelen sorular üzerine, günlük bir dizi çekmenin temposundan dolayı baştan sona takip ettiği bir dizi olmadığını ancak arkadaşlarının oynadığı dizilere mümkün olduğunca baktığını izleyicilerle paylaştı. En sevdiği yönetmen ve oyuncu sorusuna ise Gaye Turgut şu cevabı verdi; “Ülkemizde üretilen bir tür olmasa da en çok fantastik ve masalsı projeleri izlemeyi seviyorum. Dilerim bir gün bizde de bu tür filmler çekilir. Tim Burton’un bütün filmlerine bayılarak defalarca izlerim, Helena Bonham Carter’ın oyunculuğu da beni her zaman etkilemiştir”

OYUNCULUĞUN ZAMANI VE MEKANI YOKTUR
Ankara’da günlük bir dizi çekmenin zor olup olmadığı sorusuna ise “Oyunculuğun zamanı ve mekanı yoktur. Çekim mekanınız ülkenin batısında, doğusunda ya da yurt dışında olabilir ve oyuncu her zaman bu duruma hazır olmalıdır.  Mezun olduktan hemen sonra ‘Beni Affet’te oynamaya başladım. Görüşmeye gelmişken, kendimi sette buldum. Bir sene mi sürer acaba derken şu an beşinci senemizdeyiz. Neticede insan merkezli bir iş yapıyoruz. Nerede olursam olayım bulunduğum yerdeki insanları gözlemleyerek oyunculuğumu beslemeye çalışırım” dedi.
Editör: TE Bilisim