Funda Arar, Ankara Kentpark AVM konserinde aşırı sıcaktan bunalınca imdadına dondurmacı yetişti… Orkestra elemanları ile dondurma ve limonata molası veren sanatçı, diyet yapanlara dondurma tavsiye etti…

Ülkemizi adeta kasıp kavuran aşırı sıcaklar ve nem ünlü sanatçıların sahne performanslarını da etkiledi. Ankara’da Kentpark AVM deki konserinde Funda Arar’da sıcaklardan şikayet etti. Ünlü sanatçı konserinin ortasında sahneye gelen dondurmacının verdiği kocaman bir külah dondurma ve limonata ile serinledi.

Funda Arar 10 kilo verdiğini söyledi

Son bir yıl içinde yaptığı diyet ve spor sayesinde 10 kilo verdiğini söyleyen sanatçı fazla kilolarını atarken, haftada dört gün düzenli olarak yaptığı spora ve ekmeksiz yağsız yediği et, sebze ve meyveye borçlu olduğunu söyledi.

Funda Arar, 'kadının doğasında selülit var' dedi.

Çok sevdiği dondurmanın ise sütlü tatlı olduğu için masum bir gıda olduğunu söyleyen sanatçı “Son zamanlarda sanatçı arkadaşlarım selülitleri ile sık sık gündeme geliyor. Selülitin fazla kilo ile alakası yok. Kadınların doğasında selülit var. En zayıf kadın bile selülitli olabiliyor. Bence kadınların selülitlerini bıraksınlar da göbekli erkeklere baksınlar” dedi.

Mayolu denize girmekten de korkmadığını belirten sanatçı “Gönül rahatlığı ile denize giriyorum. Herkeste ne kadar selülit varsa bende de o kadar var ne yapayım, doğamızda var” dedi. Selülitten korunmanın tek yolunun ise bir sporcu kadar ağır spor yaparak kasları güçlendirmekten geçtiğini belirtti.


Editör: TE Bilisim