Günay’da önceki gece ‘Türkülerin Efendisi’ sevilen sanatçı Kubat ile ‘Duygulu Şarkıların Prensesi’ güzel sesli yorumcu Funda Arar sahne aldı.

Sahneye ilk çıkan Kubat, BVS Group’a ait Günay’ı tıklım tıklım dolduran misafirlere tam bir türkü ziyafeti çekti. Sanatçı, ‘Ahidim Sensin’, ‘Ormancı’, ‘Sarı Gelin’, ‘Dido’, ‘Derhule’, ‘Ah ne yar’ ‘Yekte yavrum yekte’, ‘Gülüm’, ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’, ‘Halkalı Şeker’, ‘Yine Başım Sevdalı’ gibi sevilen eserleri arka arkaya seslendirdi.

Günay Restarant’ta, Kubat’tan sonra sahneye çıkma sırası Funda Arar’daydı. Arar, önce kuliste habercilerin karşısına geçti. Sezonun yoğun geçtiğini ve yaz mevsiminin yaklaştığını kaydeden Funda Arar, eşi ve çocuğuyla 10 ya da 15 günlük bir tatile çıkmayı planladıklarını söyledi. Müzisyen eşi Febyo Taşel ile geçen yıl Temmuz ayında ‘Aras’ adını verdikleri bir erkek çocuk dünyaya getiren Arar şöyle konuştu:

“Şimdi tatil için yer bakıyoruz. Artık çocuklu bir aile olduğumuz için sadece çocuklu ailelerin gittiği yerlere gidebileceğiz. Tatilde oğlumla doya doya yüzeceğim. Ona kumdan kaleler yapacağım, anneliğin keyfini ve yoğun geçen bir yılın yorgunluğunu bu tatilde iyice çıkarmayı düşünüyorum.”

Funda Arar yeni albümünün hazırlığının devam ettiğini de vurgulayarak şöyle devam etti:

“Hem repertuar yapmayı sürdürüyorum hem de stüdyoya girip şarkıları okuyorum. Güzel şarkılar buldum, yeni şarkılar da geliyor. Yaz sonu çıkacak albüm inşallah. Sonbahar’da ise kışa doğru yeni albümün Avrupa turnesi olacak. Almanya, Hollanda, Belçika, İsviçre, Avusturya ve İngiltere’ye gitmeyi düşünüyoruz. Anlayacağınız, 40 günde devr-i alem yapacağım.”

Günay sahnesine eski ve yeni tüm sevilen şarkılarını seslendiren Funda Arar, yoğun alkışlar arasında geçen programında sahnede tam 3 saat kaldı.
Editör: TE Bilisim