Ünlü sanatçı Gülben Ergen, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Ankara 365 AVM'de hayranlarıyla buluştu. Gittiği her şehirde binlerce kişinin karşıladığı Gülben Ergen, Ankaralılara unutulmaz bir sevgililer günü yaşattı.  
 
Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen söyleşi ve imza gününde kelimenin tam anlamıyla izdiham yaşandı. Binlerce kişi Gülben Ergen’i görebilmek için 365 AVM’ye akın edince yürüyen merdivenler bile durduruldu. 
 
Ünlü sanatçıyı görmek için saatler önceden gelen hayranları arasında Çinli, Japon ve Azeri sevenleri de vardı. Yoğun kalabalıktan dolayı 2 saat süren etkinlikte birkaç kişi baygınlık geçirdi. 
 
Kendisini izleyenler arasında gördüğü yaşlı bir teyzenin yanında giden Gülben Ergen, teyzenin elini öptü, ardından da kendisini görmeye gelen engelli vatandaşlarla tek tek fotoğraf çektirdi. 
 
Binlerce hayranını karşısında görünce çok mutlu olan Gülben Ergen, “Yürüyen merdivenleri durduran kalabalık, sizleri çok seviyorum” dedi. 
 
Sevgilere özel ‘Kalbimi Koydum’ şarkısını seslendiren Gülben Ergen, kendisi için hazırlanan Sevgililer Günü pastasını kesti.
Editör: TE Bilisim