Gülben Ergen, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü twitter'a yazdığı bu cümleyle kutladıktan sonra Mustafa Kemal Atatürk'ün özlü bir sözünü de paylaştı: "Kadınların önünden çekilin, onlar bir mücevher, onlar mucize, onlar doğurgan, tüm kadınlar güçlüdür, tüm kadınlar özeldir, kadınların günü..."

"Büyük başarılar, kıymetli anaların yetiştirdikleri seçkin evlatlar sayesinde olmuştur..." MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Her albümüyle büyük başarılara imza atan, popüler müziğin kitleler tarafından en sevilen ismi Gülben Ergen, 8 Mart Dünya emekçi kadınlar gününde Ordu'nun Ünye ilçesindeydi. Twitter'dan gün boyu "çekilin kadınların önünden" diye mesajlar atan sanatçı, Ozan Doğulu ile aynı uçakta yolculuk yaptı. Ünye kapalı spor salonunda 7000 kişi ile kucaklaşan Gülben Ergen'e 2 saat boyunca dev bir koro eşlik ettiği muhteşem bir konsere daha imza attı.

Son hiti 'Durdurun Dünyayı' ile konserine başlayan, ardından 'Arka Sokaklar' ile konserine devam eden Ergen, 2 farklı kostüm giyerek kulağa olduğu kadar göze de hitap etti.

Her bir şarkısını ezbere söyleyen coşkulu kalabalık karşısında Ergen, yıllardır birlikte çalıştığı Taşkın Sabah ve orkestrası ile enerji yüklü bir performans sergiledi. İçeriyi dolduran hınca hınç seyirci ile 8 Mart'ı kutlayan Gülben Ergen konseri için dışarıda da izdiham yaşandı.

Unutulmaz, geniş kitlelere mal olmuş, sayısız hit şarkıların yorumcusu Gülben Ergen, müzikal çizgisinin dışına taşmadan Dmc etiketiyle yayınlayacağı yeni albümü için stüdyo çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

Editör: TE Bilisim