Dilektaşı, Sürünüyorum, Kırılsın Ellerim, Sen Evlisin, Ağlıyorsam Yaşıyorum gibi unutulmaz besteleriyle Türk müziğine damgasını vuran ünlü sanatçı Gülden Karaböcek, İstanbul Topkapı Eresin Hotel'de Marka İstanbull'da sahne aldı. Gülden Karaböcek'e şiirleriyle şair Ahmet Selçuk İlkan da eşlik etti. 

Karaböcek, sahnede Neşet Ertaş'ı andı ...
Yeşil ve siyah renklerden oluşan bir kostüm giyen Gülden Karaböcek, geçtiğimiz aylarda yitirdiğimiz Neşet Ertaş'ı sahnede andı. Ertaş'ın Yalan Dünya ve Yanıyorum adlı eserlerini okuduktan sonra Karaböcek, sanatçıların yaşarken değerinin bilinmesi gerektiğini söyledi.

Gülden Karaböcek ve Ahmet Selçuk İlkan 27 yıl aradan sonra aynı sahneyi paylaştılar.

1985 yılında Ferdi Tayfur ve Ahmet Selçuk İlkan ile birlikte Almanya turnesinde birlikte sahne aldıklarını söyleyen Karaböcek, "Sahnelerde 40 yılı devirdik. Yıllardır sizlerin gönlünde taht kurduğum için çok mutluyum. 27 yıl aradan sonra unutulmaz şarkıların söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan'la aynı sahneyi paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi.
Fransız hayran Karaböcek'i çok enerjik buldu...
Gülden Karaböcek'i izlemeye gelenler arasında sanatçının bir de Fransız hayranı dikkat çekti. Anne tarafı Alman, baba tarafı Fransız olduğunu söyleyen Gaston Beckerich "Ama kalbim Türk. Gülden Karaböcek çok enerjik. Sürünüyorum şarkısında ki enerjisine yetişmek mümkün değil" dedi. Beckerich konserde gece boyunca kız arkadaşıyla vals yaptıktan sonra kuliste Gülden Karaböcek'le fotoğraf çektirdi.

Ersin Faikzade ve Gaston Beckerich, Gülden Karaböcek ile birlikte.


Editör: TE Bilisim