Kuzey Kıbrıs’ta Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Hadise, rahatsız olmasına rağmen yüksek temposu ve enerjisiyle konuklarını coşturdu.

“Üç gecedir rahatsız olarak sahneye çıkıyorum. Ancak, bu gece sadece bir slow parça söyleyeceğim. Sonrasında coşacağız. Çünkü, eğlendirmeyi daha çok seviyoruz” diyerek konuklarını selamlayan Hadise, “Biz Burdayız” adlı şarkı ile performansına başlangıç yaptı. Sonrasında “İçimde hüzünlü bir kadın olduğu için Şebnem Ferah’tan ‘Sil Baştan’ı seslendireceğim “ diyen Hadise bu şarkıyı söyledikten sonra kendisini dinlemeye gelen yaklaşık bin konuğunu coşturmaya başladı.
“Biz böyle yavaş yavaş herkesi ayağa kaldırırız. Ama, haberiniz olsun birazdan hepiniz ayağa kalkacaksınız ve program bittikten sonra keşke devam etseydi diyeceksiniz. O yüzden dans etmek isteyen varsa hemen ayağa kalksın, hadi” diyen Hadise, sevilen hareketli parçaları ile devam etti.
Sahneden inerek şarkılarının pek çoğunu konukları arasında seslendiren Hadise’yi dinlemeye gelenler arasında sanatçı arkadaşı Alişan da vardı. Hadise’yi ön sıradan izleyen Alişan, zaman zaman şarkılara eşlik etti.
Konuklarıyla bol bol hatıra fotoğrafı da çektiren Hadise, “Ayağa kaldıracağım dedim mi demedim mi? Bu şarkı bence Türkiye’de yapılan en güzel şarkı” diyerek Sezen Aksu’dan “Rakkas” isimli parça ile konserini sonlandırdı.
Editör: TE Bilisim