Ünlü sanatçı daha önce Serdar Ortaç, Fatih Ürek ve Volkan Konak’ın da program yaptığı Avrupa’nın en iyi gece kulübü olarak gösterilen ‘Sahne İstanbul’da yılbaşı gecesinde sahne aldı.

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı; ‘Çok güzel bir yıl geçirdim kendi adıma. ‘Ya ya ya’ parçam 42 milyon ‘tık’lanmayla rekor kırdı. 2013’te beklentilerimin fazlasına ulaştım. 2014’te bunun daha da ötesine geçmek istiyorum. Artık albüme girdim, herkese mükemmel bir yıl diliyorum çünkü albümümün adı Mükemmel’ diye konuştu.


Hande Yener

Hande Yener 2014'e oğluna sarılarak girdi.

Mekanda bulunan tam 700’ü aşkın hayranıyla birlikte en güzel parçalarını seslendiren Yener, 2014’e merhaba demek için 10’dan geriye saydıktan sonra ise; ‘Şimdi birisine sarılmam lazım. Oğlum gel sana sarılsın anne…’ dedi. Sahneye çıkan Yener’in oğlu Çağın’a uzun uzun sarılan güzel sanatçı; ‘Tüm yılımız yine hep birlikte ve mutlu geçsin inşallah’ diye konuştu.

Birbirinden güzel parçalarını okumaya devam eden Yener şarkı aralarında ise çarpıcı açıklamalarına devam etti;

‘Hayatı çok fazla ciddiye almamak lazım. Kimse almasın lütfen. 2014’te hayatımızdan tüm yalancılar gitsin... Ama o zamanda kimse kalmıyor hayatımızda...’ dedi.
Daha sonra seyircilerin arasına dalan Yener orada gördüğü bir zenciyle konuşmaya çalıştı. Zenciye ‘Merhaba’ diyen güzel sanatçı, ‘Merhaba’ diye karşılık alınca; ‘Bayılıyorum bu zencilerin hemen Türkçe öğrenmesine’ dedi ve ardından ‘Sen şimdi birde Müslümansın’dır’ diye sorunca zenci; ‘Elhamdürillah’ yanıtını verince tüm salon alkış ve çığlıklarla destek verdi.
Editör: TE Bilisim