Haziran’dan bu yana Türkiye’nin ve Dünya’nın starlarını sahnesinde ağırlamaya devam eden Turkcell Kuruçeşme Arena’da sezonun son konser haftasında yine birbirinden güçlü isimler Boğaz manzarasında hayranları ile buluşacak.
 
 

40 Yıla yaklaşan müzik yaşamıyla efsane olmuş isim İlhan İrem 22 Eylül Cumartesi akşamı uzun bir aranın ardından seyirciyle yeniden buluşacak.  Eylül başında gerçekleşmesi ülkemizde yaşanan olaylar sebebiyle mümkün olmayan Melih Kibar’ı anma gecesi 25 Eylül Salı akşamı nihayet gerçekleşecek. Melih Kibar Şarkıları adı altında Erol Evgin, Nükhet Duru, Candan Erçetin, Onur Mete, Sibel Gürsoy, Tuba Önal ve Zeynep Alasya o gece Melih Kibar ve Çiğdem Talu şarkılarını seslendirecekler.
 
 Il Divo 27 Eylül Perşembe gecesi Turkcell Kuruçeşme Arena'da!  Sezonun son iki konser ile Turkcell Kuruçeşme Arena’da kapanışı yapacak olan isim ise Acoustic Band ile Türk pop müziğinin dev ismi Sezen Aksu olacak. 28 Eylül Cuma ve 29 Eylül Cumartesi akşamı 2 gece üst üste sahneye çıkacak olan Sezen Aksu hayranlarını yine büyüleyecek.
 
 
25 EYLÜL SALI – MELİH KİBAR ŞARKILARI
 

BKM ve SDS Organizasyon tarafından düzenlenen gecede; Erol Evgin, Nükhet Duru ve Candan Erçetin ile Onur Mete, Sibel Gürsoy, Tuba Önal ve Zeynep Alasya en güzel Melih Kibar ve Çiğdem Talu şarkılarını seslendirecekler.
 
"İçimdeki Fırtına", "İşte Öyle Bir Şey", "Sevdan Olmasa", "Bir de Bana Sor" gibi birbirinden güzel 300'ün üzerinde şarkıya imza atan Melih Kibar ve Çiğdem Talu'nun anılacağı gecenin tüm geliri Çağdaş Yaşam Melih Kibar ve Çiğdem Talu Fonu kapsamındaki "Çoban Yıldızı Projesi"ne aktarılacak.
 
Etkinlik saati:21.00
Bilet Fiyatları: 66.00-110.00 TL
 
27 EYLÜL PERŞEMBE – IL DIVO
Hem sesleri hem görüntüleriile geçtikleri tüm ülkelerde hayran sayılarını milyonlara  ulaştıran IL DIVO Türkiye’de! Bir Fransız, bir İtalyan, bir İspanyol ve bir İsviçreli’den oluşan grup, Dünya turları kapsamında 27 Eylül Perşembe 2012 günü Miles & Smiles Kredi Kartı sponsorluğunda Turkcell Kuruçeşme Arena’da olacak!
Miles&Smiles Kredi Kartı sponsorluğunda, Türk seyirci ilk kez IL DIVO ile buluşacak.  Carlos Marin, Sebastien Izambard, David Miller ve Urs Buhler oluşan bu olağanüstü quartet 27 Eylül Perşembe akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena'da olacak.
Etkinlik saati:21.00
Bilet Fiyatları: 99.00 – 265.00 TL
 
  28 EYLÜL CUMA / 29 EYLÜL CUMARTESİ – SEZEN AKSU
 
 “Sezen  Aksu Acoustic Band”
 
 “Sezen Aksu Acoustic Band” ile 2 gece üst üste sevenleri ile Turkcell Kuruçeşme Arena Sahnesi’nde buluşacak.
 
Bugüne kadar aralarında New  York - Carnegie Hall, Londra - Royal Albert Hall gibi önemli konser  salonlarında, Oslo Music Festival, Bremen Jazzahead Festival gibi organizasyonlarda ve Stockholm, Berlin, Paris ve Zürih dahil olmak üzere pek çok şehirde izleyicisiyle buluşan bu müzik ziyafeti, 28 ve 29 Eylül akşamlarında BKM Organizasyonu'yla Turkcell Kuruçeşme Arena'da.  
 
Etkinlik saati:21.00
Bilet Fiyatları: 82.50- 162.00 TL
 
 
Biletler Biletix, Turkcell Kuruçeşme Arena ve Bkm Gişelerinde…
Editör: TE Bilisim