MANAVGAT 2000 KİŞİLİK KORTEJLE RENKLENİYOR

Her sene büyük sabırsızlıkla beklenen Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali, 7 Haziran Perşembe günü başlayacak ve muhteşem bir doğanın ortasındaki festival alanında gerçekleşecek.


Türkiye’nin dört bir yanından gelen ve Manavgat Motor Festivali’nde buluşan 2000 motor tutkunu,9 Haziran’da, dünyaca ünlü motosiklet şovmeni Troger Mokus’n da katılımıyla gerçekleşecek kortejle Manavgat halkını selamlayacak.


MANAVGAT FESTİVALİNİN OLMAZSA OLMAZ İSMİ ‘’TROGEN MOKUS YENİ ŞOVLARIYLA’’ NEFES KESECEK !!!



Dünyanın en iyi motosiklet şovmenlerinde Troger Mokus tekrar motor tutkunlarıyla buluşturuyor. Gerçekleştirdiği etkileyici ve heyecan dolu gösterisiyle motor tutkunlarının olduğu kadar Manavgat halkının da sevgisini kazanan Mokus 3. Yıla özel gerçekleştireceği şovlarla yine festivale damgasını vuracak.
MANAVGAT MOTOSİKLET FESTİVALİ EFSANE GRUP’’ MOĞOLLARI’’ AĞIRLIYOR


Anadolu Rock türünün kurucularından Moğollar, ‘Manavgat Motor Festivali’ kapsamında şehre geliyor. Türkiye’nin en çok saygı duyulan rock grubu olan Moğollar, 45 yıllık müzik kariyerlerine ‘Selvi boylum al yazmalım’, ‘Dila Hanım-Devlerin Aşkı’ gibi unutulmaz besteleri sığdırdı. Barış Manço, Cem Karaca gibi dev isimlerle çalışma fırsatı bulan efsane grup, eski ve yeni albümlerinin en güzel şarkılarını motor tutkunları için söyleyecek.

MANAVGAT MOTORSİKLET FESTİVALİNDE BİR İLK ‘’PİT STOP GİRLS ‘’


Pit Stop Girls’ün katılımıyla daha da renklenecek Manavgat Motosiklet festivalinde bu yıl Motosiklet tutkunlarını alanda Pit Stop Girls karşılayacak ve festivale özel sergileyecekleri şovlarıyla dikkatleri üzerlerine çekecek.


Motor tutkunlarıyla Pit Stop Girls arasında gerçekleşecek; voleybol halka atma ve define avı yarışmaları eğlenceli görüntülere sahne olacak.


TÜRKİYENİN EN YETENEKLİ MOTOR TUTKUNU MANAVGAT’TA SEÇİLECEK !!!


Festivalin 2. Gününde motoruna güvenen katılımcılar en güzel motor, en iyi aksesuar, en bakımlı motor ve en iyi kıyafet dallarında yarışacak.


Festivalin 3. Günüde ise motor tutkunları motor üzerinde ki yeteneklerini kanıtlamak için En Yavaş motosiklet sürme, en uzun süre durma, en iyi patinaj, en inatçı motorcu (birbirine bağlanan 2 motor ile zıt yönlere hareket) dallarında kıyasıya yarışacak. Dereceye girenlerin ödüllendirileceği yarışlar katılımcıları olduğu kadar izleyicileri de eğlendirecek.
HER GÜNE ÖZEL KONSEPT PARTİLER


3. uluslar arası Manavgat Motor Festivali’nin konsept partileri adından oldukça söz ettirecek. Festival Pit Stop Girls’ün eşlik edeceği white night, beach ve red konseptli partilerle renklenecek.
Editör: TE Bilisim