Geçtiğimiz yıl İstanbul’da büyük ilgi gören Gazino Show, 2013 yılı konser sezonu açılışını Ankara’da yapıyor. Bir dönemin ışıltılı gazino eğlencelerini bugünlere taşıyan Gazino Show’un ZEREV (Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve Eğitim Vakfı) yararına düzenlenecek konserleri, Taksim Hill Otel’de yapılan basın toplantısıyla tanıtıldı.


Funda, Bilgen Bengü, Ersan Erdura, Nur Yoldaş, Semiha Yankı, Tülay Özer, Ercan Turgut, Seyyal Taner, Seçil Heper ve Neşe Karaböcek’ten oluşan Gazino Show kadrosunun hazır bulunduğu basın toplantısında eğlenceli dakikalar yaşandı. Sanatçılar, yıllarca gazinolarda birlikte çalıştıkları arkadaşlarıyla tekrar bir arada olmaktan ve böylesi bir proje ile izleyicilerine ulaşacak olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler.


Gazino Show’un assolistleri Neşe Karaböcek ve Seçil Heper konserlerin ZEREV yararına yapılacak olmasından çok memnun olduklarını ifade ettiler. Seçil Heper: ‘Alınacak her bilet okula bir tuğla, engelliye bir umuttur.’ derken, Neşe Karaböcek: “Alınan her bilet ve bağış Aileden Sorumlu Politikalar Bakanlığı ve Devlet Bakanı Sn.Fatma Şahin’in desteği ile zihinsel engelliler için yapılacak olan Akademi Z (Zihinsel Engeliler Akademisi) yapımına harcanacak,” diyerek konserlerin amacını anlattı.


Geçtiğimiz sezon yapılan Gazino Show gösterilerinin birinde sahneye tavandan sarkıtılan bir salıncakla inen, bir sonraki gösteride ise salona motosikletle girerek seyircileri şaşırtan Seyyal Taner’in bu defa nasıl bir sürpriz yapacağı basın toplantısının en çok sorulan sorusu oldu. Seyyal Taner, “Bunu şovda göreceksiniz,” diyerek ser verip sır vermedi.


ZEREV Vakfı yararına yapılacak Gazino Show, ilk olarak 18 Mayıs Cumartesi gecesi Ankara Anadolu Gösteri Kongre Merkezinde izleyicileriyle buluşacak. İstanbul’daki ilk gösteri ise 25 Mayıs Cumartesi Bostancı Gösteri Merkezinde.  Gösteri, 6 Haziran Perşembe gecesi Antalya-Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosunda, 26 Haziran Çarşamba gecesi ise Bodrum Antik Tiyatrosunda perdelerini açacak.

Editör: TE Bilisim