Otoriteler tarafından Avrupa’nın en güzel gece kulübü olarak değerlendirilen, en yeni teknoloji müzik ve ışık sistemi, rahat ve konforlu oturma düzeniyle eğlence sektörünün en iyisi olan, ‘Sahne İstanbul’da önceki gece yine Serdar Ortaç fırtınası esti. Ortaç’ı izlemeye Çağla Şikel, Hakan Akkaya gibi isimler geldi. BVS Group’a ait 650 kişilik mekanı kapılara kadar dolduran Serdar Ortaç söylediği şarkılarla geceye katılan herkesi bir an olsun yerinde oturtmadı.

Serdar Ortaç program boyunca şarkı aralarında seyirciyle konuştu ve yine çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

Serdar Ortaç; ‘Bu gece 44 yaşındaki bir adamın son 3, 4 senesindeki bir güne şahit olacaksınız. Bu gece 1994’ten beri çıkardığım tüm şarkıları size söyleyeceğim’ dedi.

Ortaç geçenin ilerleyen saatlerinde evlilikten sonra baba olmak istediğinin müjdesini de verdi: “Seneye de çocuk yapacağım. Seneye 45 oluyorum yaa… Ama Chloe 35 oluyor, onun gözünden de bakmak lazım” diyerek şarkıya girdi.

Şarkının bitiminde; “Yaa aklıma takıldı, şarkı boyu bunu düşündüm. Adam 45’te baba olmayı düşünüyor demeyin. Marc Antony de 50 yaşında baba oldu” diye konuştu.

Yeni albümünün müjdesini de veren Ortaç; “Evlilikle aynı döneme albümü de sıkıştırdım. Mayıs’ın son haftası yeni albümü çıkartıyorum” dedi.

Çağla Şikel Serdar Ortaç ile stres attı!


Eşi Emne Altuğ yanında olmadan, kızlı erkekli arkadaş grubuyla kendisini izlemeye gelen Çağla Şikel’e de takılan Ortaç, Şikel’in telefonunun çaldığını görünce salona dönerek; “Şııışt!.. Susun Emre arıyor” dedi.
Editör: TE Bilisim