15 Temmuz Pazar günü “Gazino Show” ile sahneye çıkacak olan Seyyal Taner yine seyircisini şaşırtacak. Gazina Show projesinin ilkinde motorsiklet ile ikincisinde ise salıncak ile sahneye çıkan sanatçı, Boğaz kıyısında ne yapacağını henüz söylemiyor. Ancak yine kendisine yakışır bir çılgınlık yapacağını belirtiyor.

15 Temmuz’da Turkcell Kuruçeşme Arena’da Türk Sanat Müziğinin iki dev isimi Neşe Karaböcek ve Seçil Heper’in assolistliğindeki gazinoda Metin Özülkü orkestrasının eşlik edeceği birbirinden ünlü isimler sahne alacak! Türk popunun en renkli yorumcularından Seyyal Taner yine Türk popunun en önemli yorumcuları Berkant, Nur Yoldaş, Ersan Erdura, Tülay Özer, Ercan Turgut, Bilgen Bengü, Funda birer birer sahneye çıkacak. Gazino gecelerinin olmazsa olmazı oryantal danslar için de Oryantal Dora hünerlerini sergileyecek.


Yıllardır sürdürdüğü programları ve yaptığı albümlerle Türk popunun kayıp tarihini gün ışığına çıkaran Hakan Eren’in hazırladığı bu büyük gazino eğlencesi, 15 Temmuz Pazar günü saat:21.00’de Turkcell Kuruçeşme Arena’da olacak.

Editör: TE Bilisim