Sibel Can Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleri ile buluştu. Beş bin kişilik mekanı merdivenlere kadar dolduran Sibel Can, tüm misafirlere unutamayacakları bir yaz gecesi rüyası yaşattı. Sibel Can’ı dinlemeye gelen kalabalık arasında Bülent Ersoy, ünlü modacı Yıldırım Mayruk, Barbaros Şansal, sanatçı Yağız ve sanatçının büyük oğlu Engincan Ural ve kızı Melissa Ural da bulunuyordu.  Bülent Ersoy günler öncesinden ‘kızımın konserine gideceğim ve onun muhteşem sesini dinleyeceğim’ diyerek duyuru yaptıktan sonra konserde tüm şarkıları büyük bir coşkuyla dinledi...


Konserinde özel bir repertuarın yanı sıra, lazer ve ışık gösterileriyle özel sahne dekoru hazırlatan Sibel Can, dinleyenlerine müzik ziyafeti verdi. Modacı Canan Yaka’ya hazırlattığı dört ayrı kostüm giyerek adeta defile yapan Sibel  Can, sesi kadar güzelliği ile de büyüledi. Sahnesinde şarkılar kadar görselliğe de çok titizlenen Sibel Can, Halil Sezai  ile birlikte üç ayrı şarkı söyleyerek dinleyicilerine sürpriz yaptı. Erdem Kınay’ı da sahnesinde ağırlayan Sibel Can, Kınay’ın albümünde okuduğu ‘Alkışlar’ şarkısını seslendirdi.


Sibel Can'ı dinlemeye gidenler arasında Barbaros Şansal ve Bülent Ersoy dikkat çekti.

Resmi İnstagram hesabı olan Officialsibelcan’dan dinleyicilerine çağrıda bulunarak onlardan repertuar hazırlamalarını isteyen Sibel Can, bol bol istek şarkıları seslendirdi.


Sibel Can Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda muhteşem bir konser verdi

Ünlü şarkıcı Halil Sezai Sibel Can'ın yanağına öpücüğü kondurdu.

 


Editör: TE Bilisim