Ünlü sanatçılar Sibel Can ve Murat Dalkılıç Bon Production organizasyonuyla ilk kez bir araya geliyor. 31 Aralık gecesi için özel olarak hazırlanan WOW Convention Center’da hayranlarına unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatmaya hazırlanan ikili, uzun seneler unutulmayacak bir galaya imza atmaya hazırlanıyorlar.

Sibel Can geceyle ilgili olarak: ‘Yılbaşı gecesi için muhteşem bir repertuar hazırlıyorum. Kıyafetlerim özel olarak hazırlanıyor. Unutulmayacak bir gece olacak’ dedi.

Murat Dalkılıç ise; ‘Bilal Oğuz’a çok teşekkür ediyorum. Bana muhteşem bir jest yapıp özel jet tuttuğu için. Azerbaycan konserimin hemen ardından Wow Convention Center’da unutulmayacak bir geceye imza atacağım’ diye konuştu.

Bu gece için Mecidiyeköy, Bebek, Etiler, Balmumcu gibi merkez noktalarda 10’un üzerinde bina giydirilirken, tam 1000 bilboard’da da yılbaşı gecesine kadar reklamlar devam edecek.

Bon Production’ın uzman ekibin tarafından her bir ayrıntısı düşünülen gece için isteyen misafirler konaklama paketinden satın alarak geceyi WOW Otelde de noktalayabiliyorlar.
Editör: TE Bilisim