Açılış Amerikalı yıldız Lana Del Rey’den, kapanış Mega Star Tarkan’dan…

Fransız Rivierası’nın gözdesi Monaco’nun Monte Carlo şehrinde 40 yıldır düzenlenen “Monte Carlo Summer Festival”; bu yıl açılışını 14 Temmuz’da Lana Del Rey, kapanışını ise 22 Ağustos’ta Mega Star Tarkan’la yapacak.

Her yıl Temmuz-Ağustos aylarında düzenlenen ve dünyaca ünlü sanatçıları Yıldızlar Salonu’nda hayranlarıyla buluşturan Monte Carlo La Société des Bains de Mer (SBM) tarihinde ilk kez bir Türk sanatçıyı ağırlayacak.

Festival, Monte Carlo SBM tarafından düzenleniyor ve her yıl dünyaca ünlü yıldızları ağırlıyor. Bugüne kadar Elton John, Rihanna, Kylie Minogue, Julio Iglesias, Celine Dion, Scorpions, Santana ve Kevin Costner gibi dünyaca ünlü yıldızların sahne aldığı Monte Carlo Yıldızlar Salonu’nda bu yıl gerçekleşecek her konserde 850 kişilik çok özel bir davetli grubu ağırlanacak.

Açılış Amerikalı yıldız Lana Del Rey’den, kapanış Mega Star Tarkan’dan… 
Monte Carlo SBM’nin Genel Müdürü Luca Allegri, Türkiye ve Ortadoğu Temsilcisi Hülya Biren ve Artistik Direktörü Jean Rene Palacio, bu yılki konserlerin kapanışını dünyanın hayranlıkla izlediği Tarkan’la yapacakları için çok mutlu ve heyecanlı olduklarını belirttiler.

Monte Carlo SBM’in misafirleri, Ağustos ayında gerçekleşecek tarihi konser için şimdiden yerlerini ayırdılar.
Editör: TE Bilisim