Ünlü tasarımcı Sema Keçeci'nin “Anatoliask Fashion Show” defilesi için İstanbul’a gelen Truth Hurts, defile sonrası verilen after party’de sahne aldı. Şarkıları ve dansları ile geceye katılan davetlilerin büyük beğenisini toplayan ünlü şarkıcı program sonrasında Choppers Point İstanbul’un barı üzerinde yer alan motorsiklete binmek istedi. Motor üzerinde poz veren Truth Hurts, İstanbul’da bulunmaktan çok memnun olduğunu söyledi.

WOW Hotel Convention Center Yakut Salonu’na gerçekleşen ve WOW Istanbul Hotels&Convention Center’ın sponsor olduğu defilede Sema Keçeci’nin 1950’li yıllardan esinlenerek hazırladığı dantel odaklı kıyafetleri sergilendi. Ekolojik sistemin korunmasına da dikkat çekmek istenen özel tasarım kıyafetlerde organik danteller ve geri dönüşümlü polyesterler kullanıldı. Defilede ayrıca Sema Keçeci’nin TODEY (Tekstil Organik Denim Ekolojik Yöresel) projesi için özel olarak tasarladığı kıyafet de sergilendi. Türkiye’nin 5 yöresine ait unutulmakta olan kumaşlar kullanılarak hazırlanan kıyafetin en eski kumaşını 130 yıllık da star oluşturuyor.

Genç girişimci olarak Recep Çilingir ile birlikte kurdukları By Moda Ajans ve Ünlü Tasarımcı Sema Keçeci “Genç kuşakların istihdamını organize etmek, kadınlara çalışma alanları sağlama ve yeni yatırım olanakları kurmak için yedi tepeden yedi bölgeye, 14 şehirde çalışma mekanları ve atölye zincirleri oluşturmayı amaçlayan TODEY projesi için kamuoyunda farkındalık yaratılmasını da sağlamayı amaçlayan defilede Simge Tertemiz, Irmak Atuk,Cansu Taşkın,Tuğba Sarıünal gibi ünlü mankenler podyuma çıktı.
Dünyaca ünlü R&B şarkıcısı Truth Hurts, WOW Istanbul'da sahne aldı.
Editör: TE Bilisim