Uzun yıllar boyunca şehrin buluşma noktası olma ve en güzel anılara ev sahipliği yapma hedefiyle inşa edilen Vadi Açıkhava, İstanbul’un yokedilen unutulmaz konser mekanları Rumelihisarı, Kuruçeşme Arena, Mydonose Showland gibi kendine has ruhuyla dikkat çekiyor.

Vadi Açıkhava, hem konforlu dev oturma alanıyla hem de rahat bir görüş ve dinleme imkanı tanıyan açık alanı ile sonbaharı da müthiş bir dizi konserle karşılayacak.

Orman kıyısındaki muhteşem atmosferiyle birbirinden ünlü sanatçıları hayranlarıyla buluşturan İstanbul’un en genç açık hava sahnesindeki konserler uzun süre hafızalardan silinmeyecek.

6 Eylül’de Edis ile başlayacak “U.S. Polo Assn. Açıkhava Konserleri” Sibel Can, Teoman, Ferhat Göçer, MFÖ, Karadeniz Gecesi (Öykü Gürman, İmera, Merve Yavuz, Ekin Uzunlar) ile devam edecek.
27 Eylül’de Funda Arar konseri ile final yapacak. İşte tam liste:

6 Eylül Cuma: Edis

7 Eylül Cumartesi: Sibel Can
13 Eylül Cuma: Teoman

20 Eylül Cuma: Ferhat Göçer

21 Eylül Cumartesi: MFÖ
22 Eylül Pazar: Karadeniz Gecesi (Öykü Gürman, İmera, Merve Yavuz, Ekin Uzunlar)

27 Eylül Cuma: Funda Arar

VADİ AÇIKHAVA HAKKINDA

Atlantis Yapım’ın İstanbul’a kazandırdığı, şehrin en genç açık hava sahnesi Vadi Açıkhava, hem oturma hem de sahne önü kategorisiyle toplam 5 bin kişiyi ağırlıyor. Uzun yıllar boyunca İstanbul’un buluşma noktası olma hedefiyle inşa edilen konser alanı yaz başından beri birbirinden keyifli gecelere ev sahipliği yapıyor. Vadi Açıkhava, orman kıyısındaki muhteşem atmosferi, konforlu dev oturma alanı, rahat bir görüş ve dinleme imkanı tanıyan açık alanı ile eşsiz bir sanat ve eğlence deneyimi sunuyor.

Saat 21:00’de başlayacak konserlerin biletlerine www.biletix.com veya biletix satış noktalarındanulaşılabilir. Türkiye’nin en ünlü isimlerinin etkinlikleri, hem toplu taşımayla hem de geniş otoparkı sayesinde özel araçlarıyla gelecek İstanbulluları bekliyor.

Adres: Vadi Açıkhava – Vadistanbul, Ayazağa Mahallesi. Cendere Caddesi. Sarıyer/ İstanbul

Editör: TE Bilisim